Douche-concurrent.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Douche-concurrent.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Douche-concurrent.nl

Op Douche-concurrent.nl vind je een zeer compleet aanbod aan artikelen voor de badkamer. Van complete douches tot badkamerspiegels, hier is het allemaal te vinden. Zoals je van een site met de naam Douche-concurrent.nl kunt verwachten is dit een webwinkel waar je scherpe prijzen tegenkomt. Niet alleen staan er op de site zeer regelmatig leuke aanbiedingen op allerhande artikelen, de standaard prijzen voor deze artikelen zijn ook al behoorlijk laag. Zo kun je eenvoudig en goedkoop een nieuwe badkamer inrichten. Badkamermeubels, douchecabines, inloopdouches, designradiators, stoomcabines en meer, je vindt het allemaal op Douche-concurrent.nl. De site kan de lage prijzen leveren aangezien ze direct uit de voorraad van de fabrikant leveren. De producten van deze webshop kun je ook in levende lijve bekijken in de fysieke showroom. Hier staat 90 procent van alle producten uit de webwinkel voor je klaar. Koop je toch liever online, dan kun je rekenen op snelle service. Producten die je hier aanschaft staan binnen een paar dagen voor je klaar!

Super service

Ervaring van Cobie, toegevoegd op 2 december 2022

Een super aanrader "De Douche Concurent".Wat een super service en fijn personeel.Onze badkamer is eindelijk(na prutswerk aannemer helemaal opnieuw moeten doen)na 7 maanden klaar en wat een plaatje,mede door de hulp van DC.Wij zijn fan.Nogmaals dank.Een zeer tevreden cli├źnt.

Dikke pluim

Ervaring van Cobie, toegevoegd op 23 juli 2022

April nieuwe badkamer gekocht in Schiedam super fijn en relaxt geholpen door John.Goed en duidelijk advies en informatie, hele mooie producten.En keurig op tijd geleverd.Badkamer geïnstalleerd en verprutst door aannemer,alle tegels er weer uit.Nieuwe tegels en vloerverwarming gekocht vorige week.En wederom super fijn geholpen,ze vonden het zo sneu dat ze ons tegemoet kwamen.Hoe fijn wil je 't hebben.Dus bij deze een dikke aanrader.En complimenten voor zulk fijn personeel.????????

Onderdelen niet te leveren

Ervaring van Gerrit, toegevoegd op 3 januari 2021

Een goede fijne familie toiletbril in 2017 besteld en ontvangen. Na 3jaar zijn er een paar buffers wat ingescheurd. Gebeld met klantenservice. Antwoord moest service formulier invullen. Kreeg niet het antwoord na 3 dagen waarom ik had gevraagd. Dus maar weer gebeld dat ik graag antwoord wilde op de korte vraag of er voor deze toiletbril ook onderdelen tegen betaling te bestellen waren. Kreeg een vriendelijke medewerker aan tel. Die mij goed te woord heeft gestaan maar mij wel moest teleurstellen dat hiervoor na 3 jaar geen onderdelen te bestellen waren. Jammer.

Douchewand Eco Nano

Ervaring van Adriaan, toegevoegd op 28 augustus 2020

In de namiddag besteld en twee dagen later keurig afgeleverd. Douche-concurrent.nl komt zijn afspraken na. Top bedrijf. En een dag later betaald via Afterpay. Ik ben er blij mee.

prima product.

Ervaring van Henk Kuyvenhoven, toegevoegd op 24 mei 2019

Er is een prachtig product geleverd en op zeer korte termijn. proficiat. Wel vervelend als de levering pas 22.45 is bij een man van 86 en een vrouw van 80 jaar. Deze mensen hadden niet op een dergelijke late levering gerekend. De chauffeur wild aanvankelijk ook niet de ruit van 90x200 naar de etage brengen waar meneer en mevrouw in het appartement wonen. Hij wilde 20 euro ontvangen om de douchewand op de plaats van bestemming te brengen. Dit vindt ik wel een behoorlijk schoonheidsfoutje.

Aanschaf douchecabine basic diamond via Douche-Concurrent,

Ervaring van Patrick O., toegevoegd op 23 maart 2016

Op vrijdag 11-3 de douche besteld deze zou aanvankelijk op dinsdag 15-3 geleverd worden. Maar doordat de leverancier al volgeboekt was werd dit zaterdag 19-3. Op maandag kreeg ik een telefoontje van douche-concurrent dat dinsdag leveren toch mogelijk was. Dus dit is mooi opgelost op korte termijn. De levering ging niet zo heel erg vlot, de mannen waren niet heel erg competent, en hadden ook geen steekwagen bij omdat de bus vol was! Maar alles is zonder schade afgeleverd! Bij het monteren van de douchecabine bleek �©�©n profiel van de achterwand verkeerd te zijn waardoor deze niet aan de voorpanelen bevestigd kon worden. Om dat het al 4 uur was en DHL al bij de douche-concurrent geweest was heb ik hier 2 dagen op moeten wachten. Logischerwijs was op dat moment de bestaande douche al afgebroken. Bij verdere montage bleken ook de schroeven voor het bedieningspaneel te monteren te kort, en miste er 1 afdichtingsrubber voor de regendouche aansluiting. Ook zijn alle slangen er al op gedraaid maar hand vast, wat zonder afwerken dus tot lekkages leidt LET HIER OP! Bij de afvoer kwamen wij er pas op het laatste moment achter. Na email contact met de douche-concurrent is dit alles middels restitutie bekwaam opgelost! Bij het monteren van de douche is het nodig dat je in de achter panelen en bedieningspaneel zelf de gaten boord voor de schroeven. Bij de achter panelen is dit niet moeilijk door het opstaande randje aan de voorpanelen. Echter voor het bedieningspaneel dien je goed op te letten dat de zijwanden recht staan (de schroefgaten dienen zover mogelijk aan de buitenkant van het paneel te zitten). Dit alles had beter omschreven mogen worden in de handleiding! Ook de spanningsaansluiting op de netstroom had langer mogen zijn, verder zit in de douche een veilige spanning van 12V. Verder ben ik zeer tevreden met de douchecabine het is een zeer volledige douche (verlichting, afzuiging, radio en rugjets met zitje) voor weinig geld. De geluidskwaliteit van de radio is beter dan verwacht, zeer goed volume en goede geluidkwaliteit (bas/hoge tonen verhouding). Let er natuurlijk wel op dat je antenne niet over de spannings voerende delen ligt! En dankzij alle voorzieningen in de douche stap je er heerlijk ontspannen uit. Minpunten: - Positie kritische zaken (bedieningspaneel) zijn niet voorgeboord; - Slangen zijn niet vastgedraaid zonder enige waarschuwing hiervoor; - Bevestigingsmateriaal is te kort voor bedieningspaneel; - Missende rubber voor de regendouche aansluiting; Pluspunten: - Zeer mooie luxe douche voor weinig geld - Geluid van uitstekende kwaliteit - Goede verlichting en eenvoudige bediening Conclusie: Houd rekening met levertijd indien iets verkeerd geleverd word als je niet in de buurt woont. En houdt er rekening mee dat het een goedkope douche is waardoor je veel zelf moet doen om het te monteren. Maar als je beetje handig bent en alles voor het in elkaar zetten goed nakijkt heb je voor weinig geld en tijd een zeer mooie luxe douche, waar je echt tot rust kan komen na een drukke dag. ZEKER EEN AANRADER!

Ervaring van Andre, toegevoegd op 14 november 2015

snelle levering en beste prijs die ik kon vinden.

Ervaring van Simone, toegevoegd op 4 juli 2015

Direct na bestellen werd ik gebeld om een afspraak te maken, precies op tijd stonden de jongens voor mijn deur en konden de klussers verder met hun werk.

» Douche-concurrent.nl review

Mijn ervaring plaatsen