Draagdoek.nl ervaringen en beoordelingen

Draagdoek.nl geeft jouw baby heel even het idee dat hij of zij weer terug in de buik zit. Een vrolijke baby is iets dat je direct merkt door het gebruik van de draagdoek. Ervaringen en beoordelingen van moeders met een draagdoek lees je gewoon online op onze site.

Mijn ervaring plaatsen

Over Draagdoek.nl

Op de website www.draagdoek.nl vind je een ruim assortiment aan BYKAY draagdoeken voor jouw baby of peuter.

De website bevat daarnaast een uitgebreid info gedeelte. Hier vind je alle informatie en een duidelijke uitleg, waarom dragen in een doek zoveel voordelen heeft ten opzichte van veel op de markt verkrijgbare niet ergonomische draag systemen. Ook kun je hier terecht voor instructies over het dragen, tips voor de (beginnende) draagmoeder of - vader, en zijn veel video's beschikbaar over de verschillende draag- en knooptechnieken, en de verkrijgbare doeken.

Naast de gangbare draagdoeken van BYKAY, de geweven en tricot doeken, worden hier ook de Ringsling, de Mei Tai en de Aquacarrier aangeboden.

Tevens kun je hier een draagsysteem lenen, om tegen de vergoeding van de verzendkosten en een borgsom een doek naar keuze te proberen.

Het is op www.draagdoek.nl zelfs mogelijk, om je eigen draagdoek te ontwerpen. Je kunt kiezen uit verschillende stoffen, maten, kleuren, applicaties, en je eigen gewenste tekst. Zo krijg je een uniek draagdoek in je eigen persoonlijke stijl.

Goede kwaliteit

Ervaring van E, toegevoegd op 22 april 2014

Ook na vele malen wassen en gebruiken blijven dit de beste draagdoeken.

Pappa

Ervaring van Kiara, toegevoegd op 13 december 2013

Zelfs mijn man is om en gebruikt nu jullie draagdoeken

» Draagdoek.nl Review

Mijn ervaring plaatsen