Dreamlines ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Dreamlines en lees of deze cruise aanbieder veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Dreamlines

Op dreamlines.nl kun je jouw droomcruise vinden. Deze online reis-organisatie organiseert cruises naar uiteenlopende bestemmingen, zoals de Middellandse zee, de Nederlandse Antillen en de Canarische eilanden, maar ook Scandinavië behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Onderweg op het cruiseschip worden uiteraard allerlei locaties aangedaan waardoor je niet alleen op het schip vertoeft, maar ook in prachtige steden met de mooiste bezienswaardigheden.

Op deze site vind je veel informatie over de verschillende mogelijkheden. Zo kun je van tevoren informatie inwinnen over welke schepen er gebruikt worden voor de verschillende cruises. Ook kun je op je gemak alle reis-programma´s bekijken. Er zit vast wel iets bij dat bij jouw wensen past!

Ook kun je per rederij zoeken. Wil je graag een cruise maken met een specifieke rederij, dan kan dit dus ook.

Uiteraard kun je ook online boeken, maar daarnaast kun je ook bellen met een cruise consultant, zodat zij het hele proces met je kan doorlopen.

voldoende, maar informatie kan vollediger.

Ervaring van M., toegevoegd op 13 oktober 2018

Via dreamlines geboekt voor Noorwegen/ Noordkaapcruise. Het boekingsformulier bleek niet te kloppen en na onze opmerkzaamheid is dit gecorrigeerd. Ook moesten we een heel aantal keren mailen voor aanvullende informatie van onze reis, die ook op de website ontbrak. MSC-Meraviglia was een ramp en onze hut was dat ook: een somber hok van 3 bij 3 meter, nauwelijks loopruimte, geen stoel en donkerbruine meubels. Het schip zelf blingbling in de winkelstraten beneden, die hebben we gemeden en de transfers en de informatie op het schip waren allerbelabberdst. De Italianen en Duitsers, sommigen dus, waren enorm dominant in hun optreden. Iemands koffer van het reisgezelschap was na zes dagen pas boven water en de service was bedroevend. Doordat we ons richtten op Noorwegen, de natuur en de fijne kanten, is het een prima vakantie geweest, maar MSC doen we nooit meer en Dreamlines ook niet meer, want we gaan weer zelf online boeken, zoals we altijd deden.

Ervaring van E, toegevoegd op 19 juni 2015

Goed geholpen aan de telefoon door mevrouw van Dreamlines. Nu al zin in onze cruise met de hele familie (18man)

Ervaring van Debby en Fons, toegevoegd op 3 juni 2015

De cruise naar Noorse Fjorden was super. Kamers waren netje, wij hadden buitenhut, elke dag 3 keer schoongemaakt. Je hoeft maar even op bed te zitten en je gaat weg en het bed wordt weer strak opgemaakt. Eten goed geregeld, zaten met andere Nederlanders aan de tafel elke avond. Veel te doen op het schip. Natuur prachtig, zouden zo weer boeken bij Dreamlines.

» Dreamlines review

Mijn ervaring plaatsen