Drivers Only ervaringen en beoordelingen

Het behalen van je theorie examen is voor veel mensen een complete ramp. Het volgen van cursussen kost vaak veel geld en het is nog de vraag of dit echt helpt. Drivers only helpt je om online te oefenen op je CBR examen met vragen uit het echte examen. Lees de ervaringen en beoordelingen van iedereen die zelf hun examen zo gehaald heeft.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Drivers Only

Op de website van driversonly.nl kun je online oefenen als voorbereiding op het theorie-examen dat je nodig hebt voor het verkrijgen van een rijbewijs voor de auto, motor of brommer. Het bedrijf bestaat sinds 2001 en is de grootste aanbieder van online examentrainingen in Nederland.
Driversonly.nl beschikt over een - regelmatig geactualiseerde - database waarin 3000 vragen en 4000 foto's zijn opgenomen die tijdens het CBR-examen aan de orde kunnen komen. Door proefexamens te maken kun je nagaan of jouw kennis voldoende is om met succes deel te nemen aan het theorie-examen van het CBR. Aan het eind van ieder proefexamen ontvang je een evaluatie zodat je precies weet waar je sterke en zwakke punten liggen. Je kunt er voor kiezen om per proefexamen te betalen, maar driversonly.nl biedt ook een pakket aan waarmee je onbeperkt kunt oefenen. Aan jou de keuze.
Via de website kun je overigens ook direct een CBR-examen reserveren.

» Drivers Only Review

Mijn ervaring plaatsen

Drivers Only ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews