Drogisterij.net ervaringen en beoordelingen

Lees alle ervaringen die gaan over Drogisterij.net en bekijk of deze webwinkel betrouwbaar is. Door de beoordelingen van andere mensen te bundelen hopen wij een goed beeld te kunnen schetsen van de producten, dienstverlening en klachtenafhandeling van Drogisterij.net Zelf een ervaring of review toevoegen over deze webwinkel is ook mogelijk.

Mijn ervaring plaatsen

Over Drogisterij.net

Een van de grotere online drogisterijen van Nederland. Als je vandaag voor 9 uur in de avond iets besteld, heb je de bestelling morgen al in huis. De bezorgkosten bedragen 1,99 euro per bestelling, ongeacht de grootte van het pakket. Vaste klanten kunnen sparen voor korting die kan oplopen tot tien procent. De retourtermijn bedraagt bij deze winkel 14 dagen. Met een assortiment dat bestaat uit meer dan 40.000 verschillende producten zal je altijd vinden wat je zoekt. Deze winkel is lid van Thuiswinkel Waarborg. Meer informatie over dit keurmerk kan je lezen op de site. De klantenservice is bereikbaar tot 9 uur in de avond. Enkele populaire merken die veel verkocht worden zijn Gilette, Nivea, Nutrilon en A. Vogel. Er is ook een app beschikbaar waarmee je bestellingen kunt plaatsen. Het bedrijf is gevestigd in Stellendam, wil je werken bij Drogisterij.net bekijk dan de openstaande vacatures. De laatste kortingen en acties vindt je altijd terug op de homepage. Meer informatie vind je via Facebook, Twitter of Youtube of Google Plus pagina van dit bedrijf.

vaste klant

Ervaring van Bartel, toegevoegd op 13 september 2014

Bestel alle verzorgingsproducten en handig dat je spaart voor leuke geschenken. Ik zit nooit meer zonder shampoo of tandpasta.

jammer van verzendkosten

Ervaring van A. van Niemwegen, toegevoegd op 22 maart 2014

ik bestel nooit veel bij deze winkel dus vind het jammer van de 2 euro verzendkosten. als deze weggehaald gaan worden ga ik veel vaker bestellen bij drogisterij.net

Eindelijk gevonden

Ervaring van Michel, toegevoegd op 4 januari 2014

Mijn favoriete merk tandenstokers werden niet meer verkocht bij de appie of c1000. via internet terecht gekomen bij Drogisterij.net en daar hadden ze mijn merk tandenstokers nog. Helemaal happy nu en gelijk 10 pakjes gekocht!

» Drogisterij.net Review

Mijn ervaring plaatsen