Drogisterijdeals.nl ervaringen en beoordelingen

Drogisterijdeals.nl geven iedere dag een scherpe deal voor producten die je normaal gesproken voor veel geld in de lokale drogisterij moet kopen. Iedere dag is er weer een nieuwe deal of een echte euroknaller te vinden. De ervaringen en beoordelingen over deze shop lees je hier direct terug. Je krijgt zo een idee wat je kan verwachten met een bestelling in deze shop.

Mijn ervaring plaatsen

Over drogisterijdeals.nl

Drogisterij Deals bestaat al sinds 2007 en heeft sinds die tijd al meer dan 100.000 klanten tevreden weten te houden dankzij hun uniek concept in Nederland. Namelijk zijn zij de goedkoopste tussen al de drogisterij concurrenten. Je kunt hier voor een prikje de beste kwaliteit bekomen als je maar goed zoekt. Vaak betaal je in een drogisterij toch teveel voor je producten, maar dankzij de drogisterij deals betaal je in één slag niet meer teveel voor al je drogisterij spullen.

Mega uitverkoop

Drogisterij Deals houdt dagelijks een mega uitverkoop. Van deze uitverkoop kan je extra meeprofiteren want dan verkopen ze drogisterij spullen aan een super weggeefprijs. Dagelijks houdt men een nieuwe drogisterij deal waarvan je een extra graantje kan meepikken.

Bestellen en de volgende dag producten in huis

Als je voor een bepaald uur een product besteld via de webshop heb je het de volgende dag al in huis. Bij de meeste producten hoef je niet speciaal thuis te blijven omdat deze in de brievenbus passen. Echter bij de grote pakketten moet je wel thuis zijn. Dankzij de Track & Trace nummer kun je het pakket volgen van magazijn tot bij je thuis.

Ervaring van Maarten baks, toegevoegd op 18 maart 2015

De scheermesjes waren snel binnen en zijn de echte, stukken goedkoper dan bij kruidvat waar ik ze normaal haal,

» drogisterijdeals.nl Review

Mijn ervaring plaatsen