Droomparken ervaringen en beoordelingen

Droomparken.nl maken het mogelijk om even lekker een weekendje weg te gaan. Even een weekend weg in de natuur op één van de mooiste locaties van Nederland. De droomlocaties bevinden zich verspreid over heel Nederland. Ervaringen en beoordelingen van gasten die al tot rust zijn gekomen op een droompark lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Droomparken

Op de site van droomparken.nl is het mogelijk een vakantiehuis aan te schaffen waar u van een heerlijke vakantie kunt genieten en daarbij ook nog een goed rendement heeft. De vakantieparken zijn gelegen in Limburg, Zeeland, Noord Holland en op de Veluwe. Wanneer je zelf niet van het vakantiehuis geniet kan je het tegen een goed bedrag verhuren.

Leiding
De parken bezitten allemaal een professionele leiding. De leiding zal er voor zorgen dat de beleving voor de klanten op het park optimaal zijn. Zij zullen alles in het werk stellen om iedereen, die op het vakantiepark aanwezig is, een optimaal plezier te laten hebben.

Producten
Er wordt tijdens de bouw van de vakantiehuizen gekozen voor de beste materialen. Ook de afwerking zal geschieden volgens de te verwachten hoge normen. De parken die zijn en worden aangelegd bevinden zich op bijzondere en vooral mooie locaties. Een vakantiehuis wordt of kan gebouwd worden naar de behoefte van de bewoner. De waarden van de vakantiehuizen lopen uiteen van €75.000, - tot € 150.000, -. Omdat er ook belastingtechnische voordelen zijn wordt u goed begeleid bij de aankoop van een woning.

Ranzig chalet locatie is prima

Ervaring van , toegevoegd op 9 september 2018

We hadden een midweek geboekt. Type a4 nr G148. Erg slecht schoongemaakt en dat was niet van 1 keer. Het chalet is langere tij niet schoongemaakt. Alleen vuilniszakken vervangen en toilet, maar verder was het gewoon goor!. Ze hebben ons afgescheept met een gratis ontbijt wat ik maar heb geaccepteerd omdat er geen discussie mogelijk was met een onlangs gestarte werknemer. Doordat ik geklaagd heb zijn de de volgende dag het onkruid komen weghalen, maar dat is natuurlijk achteraf. Ik heb alle begrip dat als je met een hond komt je geen nieuwer chalet kunt verwachten maar het kan wel schoon zijn.

Ervaring van Abel en famlie, toegevoegd op 20 oktober 2014

Aardig personeel, wij bezochten droomparken hooge veluwe. Huisjes zijn ok, niet super luxe maar wel schoon. Wel waar voor je geld

Ervaring van Zoe, toegevoegd op 2 augustus 2014

park buitenhuizen, overdag veel overlast van vliegtuigen, snachts minder. de huisjes zelf waren klein maar schoon en goed onderhouden, kinderen vonden het strand het leukste

» Droomparken Review

Mijn ervaring plaatsen