Drouwenerzand.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Drouwenerzand en lees wat andere van dit pretpark vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Drouwenerzand.nl

Op de site drouwenerzand.nl vind je informatie over het pretpark Drouwenerzand. Ook kun je hier meer informatie vinden over de overnachtingsmogelijkheden die bij het park aanwezig zijn. Je kunt hier namelijk overnachten op een camping, in een bungalowpark of zelfs in een hotel. Op deze manier kun je het dus zo duur maken als dat je zelf wilt!

Drouwenerzand heeft verschillende arrangementen, zoals een schoolreisje, een verjaardagsfeestje en een groepsarrangement. Met Halloween zijn er ook allerlei extra dingen te beleven. Op de site vind je hier veel informatie over. Daarnaast kun je ook alvast bekijken wat voor attracties er allemaal zijn in het park. Leuk om alvast wat voorpret te beleven!

Lees je alle informatie liever op papier in plaats van via de computer? Je kunt via de website ook twee folders aanvragen. De ene bevat informatie over het park en in de andere kun je alles lezen over de camping, het bungalowpark en het hotel.

geweldig

Ervaring van bart, toegevoegd op 24 augustus 2016

We hebben een heerlijke dag gehad. All-in was prima. Eten drinken en ijs was lekker. Kinderen vermaakte zich prima. Alleen onze dochter van 3 was net ff te klein tussen de grote kinderen. Maar zeker een aanrader

Ervaring van Linda, toegevoegd op 20 juli 2015

Leuk park, zeer goede prijs kwaliteitsverhouding als je vergelijkt met efteling of duinrell ofzo.

Ervaring van Inge, toegevoegd op 8 juli 2015

Super leuk park, echt een aanrader voor jonge gezinnetjes! In het hoogseizoen wel wat drukker en veel rotzooi. paar extra schoonmakers zou fijn zijn.

» Drouwenerzand.nl review

Mijn ervaring plaatsen