Drsticker ervaringen en beoordelingen

Drsticker.nl weet als geen ander het effect van een sticker. Op deze website kan je dan ook terecht om online een sticker te ontwerpen. Dit kan uiteraard full colour en als het nodig is kan je er ook plakletters van maken voor op een groot bord of een andere behuizing. Wij verzamelen alle beoordelingen en ervaringen online om te delen met iedereen die twijfelt voor een bestelling bij drsticker.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Drsticker

drsticker.nl is een online webwinkel waar je terecht kan om zelfs stickers te maken.

Het aanbod van Dr Sticker is zeer divers zo kan je er zelf stickers maken en deze laten afdrukken maar je kan er ook terecht voor zelfgemaakte canvassen, spandoeken, plakletters, en snijvinyl. Je kan ook kiezen voor kant en klare stickers, canvassen, spandoeken... Er is voor ieder wel wat te vinden. Je kan ook een gratis sample aanvragen. Zo kan jij de kwaliteit testen van de verschillende producten en gemakkelijker de juiste keuze maken.

Elke bestelling die je plaatst bij Dr Sticker zal gratis verzonden worden. Indien gewenst kan er ook een spoedlevering gebeuren hiervoor dien je Dr Sticker te contacteren. Binnen 5 -7 werkdagen zal jij het pakketje in ontvangst mogen nemen.

Als je vragen hebt omtrent een ontwerp of je zou graag meer informatie willen over de levertijden dan staat de helpdesk van Dr Sticker voor je klaar. Je kan hun bereiken via e-mail, telefonisch of door het online contactformulier volledig in te vullen.

Ervaring van Leo, toegevoegd op 19 december 2014

Mooie stickers, de kleuren zijn echt fel, ze staan prachtig op ons nieuwe bedrijfspand

Ervaring van Hidde, toegevoegd op 5 augustus 2014

Stickers voor mijn auto besteld bij dr sticker. Op tijd geleverd netjes.

» Drsticker Review

Mijn ervaring plaatsen