Drukhetnu ervaringen en beoordelingen

Drukhetnu.nl heeft werkelijk alles wat je jezelf maar kan bedenken en je kan het hier drukken. Van een toegangspasje tot een banner je vind het allemaal bij drukhetnu.nl. Naast een snelle drukker betaal je hier altijd een vaste lage prijs. De ervaringen en beoordelingen geven je een indruk wat je kan verwachten bij deze online drukker.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Drukhetnu

De naam van de webshop liegt er niet om, druk het nu (voor 14:00) en je hebt het morgen al in huis! Geen gedoe meer om naar een drukkerij te gaan of lang te moeten wachten op je bestelling. Ze leveren het super snel bij je thuis zodat je meteen aan de slag kan.

De keuze is enorm: Visitekaartjes, briefpapier, brochures, posters, binnen reclame, buiten reclame en zelfs paraplu's! Niet alleen leuk voor thuis maar zakelijk gezien ook een enorme uitkomst!

Ze hebben alles geheel in eigen handen zodat je precies weet wat je krijgt. Je kan zelfs van te voren een samplebox aanvragen zodat je kan kiezen uit de verschillende papiersoorten. Kom je eventjes niet uit aan het ontwerp? Geen probleem! Het design team van drukhetnu.nl staat voor je klaar om advies te geven. Iedere klant krijgt een eigen contactpersoon aangesteld zodat je precies weet met wie je spreekt, ook erg fijn.

drukhetnu.nl is niet alleen scherp geprijsd maar durft ook te zeggen dat ze snel uitstekende kwaliteit leveren!

» Drukhetnu Review

Mijn ervaring plaatsen