Drukwerkdiscounter ervaringen en beoordelingen

Drukwerkdiscounter.com maakt het nu wel heel voordelig om jouw drukwerk te regelen. Waarom zou je de hoofdprijs betalen als je bij ons altijd een scherpe prijs kan krijgen voor je drukwerk? Onder dit motto gaat de drukwerkdiscounter.com voor je aan de slag en het resultaat lees je in onze ervaringen en beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Drukwerkdiscounter

drukwerkdiscounter.com is een website die bedrijven aanbiedt vele soorten producten te drukken voor een interessante prijs zoals het "discounter" in de naam al zegt. Ben je op zoek naar een drukker die een groot aantal enveloppen, posters, catalogi, blocs, mappen, kalenders, etiketten, flyers, folders, visitekaartjes of zelfs placemats kan drukken? Dan is het een goed idee om even een kijkje te nemen op deze website. De klantenservice is tot in de avond uren beschikbaar per telefoon, en natuurlijk altijd per mail, om op al je vragen te antwoorden. Ook is het erg simpel om een offerte aan te vragen zodat je deze kunt vergelijken met je huidige drukker of met andere aangevraagde offertes.

Ben je niet zo creatief of heb je simpelweg geen tijd of zin om een poster of iets dergelijks te ontwikkelen? Dat is erg begrijpelijk, daarom biedt drukwerkdiscounter.com aan om je drukwerk te ontwerpen in overleg. Dit bespaart je dus tijd en moeite.

visitekaartjes

Ervaring van Arjen, toegevoegd op 7 juni 2014

Voor mijn vrouw visitekaartjes laten drukken bij Drukwerkdiscounter. Prima resultaat.

flyers besteld op korte termijn

Ervaring van Lodewijk Van Vermeent, toegevoegd op 24 februari 2014

Wij wilden flyers bestellen op korte termijn leverbaar. Enige die inging op ons voorstel was Drukwerkdiscounter.

» Drukwerkdiscounter Review

Mijn ervaring plaatsen