Drukwerkmax ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Drukwerkmax en lees wat andere mensen van dit bedrijf vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Drukwerkmax

Drukwerkmax.nl is een site waar je allerlei online drukwerk kan bestellen. Je kan er onder andere terecht voor al je persoonlijk drukwerk, zakelijk drukwerk, drukwerk voor evenementen, horeca drukwerk, allerhande drukwerk op verpakkingen en promotiedrukwerk. Zij garanderen een hele hoge kwaliteit en bieden een 100 % tevredenheidsgarantie.
De uitgebreide catalogus kan men vinden op de startpagina. Het bestellen is heel eenvoudig uitgelegd op deze site. Je dient je eigen ontwerp in te leveren en vervolgens wordt het gecheckt of het ontwerp drukwerk waardig is. Betalen kan via diverse betaalmogelijkheden.
Het drukwerk wordt altijd gratis verzonden naar een adres in Nederland of België. De verpakking van het drukwerk wordt heel goed beschermd. Als je dat wenst kan het drukwerk zelfs de dag zelf nog bezorgd worden. Bij elke bestelling ontvang je ook spaarpunten dien je dan kan gebruiken voor een korting op een volgende bestelling.
Bij vragen kan je steeds de klantendienst contacteren op weekdagen tussen 8u en 18u.

Ervaring van Fiona, toegevoegd op 19 juni 2015

Flyers voor mijn op te starten bedrijfje besteld, keurig zien ze eruit echt van hoge kwaliteit, ik ga ze morgen rondbrengen in onze buurt.

Ervaring van Coolen, toegevoegd op 4 december 2014

Site werkt eenvoudig, je ziet direct hoe of wat, ik had binnen 6 dagen mijn bestelling binnen.

» Drukwerkmax Review

Mijn ervaring plaatsen