Drukzo ervaringen en beoordelingen

Persoonlijk drukwerk met jouw huisdier of een geliefde je laat het regelen bij Drukzo.nl Naast persoonlijk drukwerk kan je er uiteraard ook terecht voor zakelijk drukwerk. Zoals je eerste visitekaartjes of misschien wel je eigen briefpapier. De kwaliteit kan je beoordelen aan de hand van ervaringen en beoordelingen op onze site.

Mijn ervaring plaatsen

Over Drukzo

Drukzo.nl is een website waar je online drukwerk kan bestellen. Deze webwinkel bestaat al 15 jaar en biedt diverse mogelijkheden qua drukwerk aan zowel voor particulieren en bedrijven. Drukzo.nl heeft meer dan 10.000 ontwerpen ter beschikking van de klant om een keuze uit te maken.

Voor bedrijven is het voornamelijk gericht op de huisstijl zoals drukwerk op enveloppen, briefpapier en adressenkaartjes. Ook voor promotie van het bedrijf kan het logo van het bedrijf of adres worden gedrukt op promotiemateriaal zoals balpennen en aanstekers. Zelfs reclameborden en banners worden op vraag gedrukt.
Particulieren kunnen hun gading vinden in de rubriek persoonlijk op deze site waar je de keuze hebt tussen verschillende mogelijkheden om te laten bedrukken of te laten drukken zoals ballonnen, kalenders, foto's en uitnodigingen.

Op de homepage vind je steeds de promotie van de week of maand terug namelijk drukwerk met korting. Zij verzenden gratis vanaf 99 euro. Zij zijn ook gemakkelijk te contacteren om al je vragen te beantwoorden.

advies op maat

Ervaring van T, toegevoegd op 20 december 2014

Meedenkende medewerkers bij Drukzo, goede prijzen, echt een aanrader

Mooi eindresultaat

Ervaring van Van der Linden, toegevoegd op 10 juni 2014

Een aantal artikelen gekocht bij Drukzo met het logo van mijn nieuwe schoonmaakbedrijf. Supertrots op het eindresultaat met grote dank aan Drukzo

» Drukzo Review

Mijn ervaring plaatsen