Ducktypen ervaringen en beoordelingen

Lees ervaringen en reviews over Ducktypen. Onafhankelijke beoordelingen van klanten van Ducktypen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Ducktypen

Wil je jouw kind ook leren blindtypen dan is een online typecursus wat voor jullie. Speciaal ontwikkeld om de interesse van jouw kind vast te houden. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk. Maak een gratis proefaccount aan om het Ducktypen uit te proberen. Voor scholen kan er een offerte op maat worden gemaakt. De cursus is een combinatie van oefeningen en spelletjes. Na het succesvol afronden van de cursus, krijgt jouw zoon of dochter een echt diploma toegestuurd. De looptijd van de cursus hangt af van hoe vaak jouw kind gaat oefenen. Over het algemeen duurt de typecursus 3 maanden. Soms zijn er speciale acties in combinatie met een kortingscode. Het account is na registratie 1 jaar geldig. Om goed gebruik te kunnen maken van Ducktypen dien je de laatste versie van Flash te installeren.

mwa

Ervaring van naamloos , toegevoegd op 8 november 2018

mijn kind is 12 jaar en hij heeft zijn cursus gehaald , maar met veel problemen. De achtergrond is afleidend en het was in het begin voor hem makkelijk in een level en de volgende level moeilijk en de volgende level was te makkelijk . Door Ducktypen heeft hij wel met 10 vingers leren typen

Goed!

Ervaring van Kristel, toegevoegd op 7 oktober 2015

Mijn dochter (10 jr.) heeft deze cursus in 6 mnd gedaan. Er waren wat mankementen door dat het bijv te snel ging maar ff een belletje naar de redactie en binnen 1a 2 dg was het aangepast of opgelost door bijv een stapje terug te doen. Mijn zoon zou ik ook deze cursus laten doen over 2 jr. dan is hij ook 10. Het is leuk om spelenderwijs deze type cursus te volgen. Daarna ook nog een flinke korting op een mnd blad gekregen!

Ervaring van Sandra Gersman, toegevoegd op 26 februari 2015

Wat een leuk concept, veel beter zoals ik het leerde 15 jaar geleden op vmbo

Ervaring van Jose, toegevoegd op 6 december 2014

Heel leuk bedacht, mijn zoon zit al op de helft , we zitten nu op 3,5 week verder.

Ervaring van G, toegevoegd op 5 november 2014

Vandaag is het account begonnen, mijn zoon zit al op level 3

» Ducktypen Review

Mijn ervaring plaatsen