Duijvestein wintersport ervaringen en beoordelingen

Duijvestein-wintesport.nl is de expert als het aankomt op wintersport. De ervaringen en beoordelingen over dit reisbureau gaan al terug tot de jaren vijftig. Naast het reisbureau met een eigen winkel is er nu ook een online reisbureau waar je terecht kan. Je kan hier jouw ultieme wintersport vakantie online boeken op de website.

Mijn ervaring plaatsen

Over Duijvestein Wintersport

Duijvenstein wintersport bestaat reeds sinds 1955 en heeft sinds 2009 naast de drie filialen ook een webshop. Je vindt bij Duijvenstein wintersport het grootste online ski- en snowboard assortiment van Nederland, alle gerenommeerde merken zoals bijvoorbeeld Barts, Salomon, Icepeak en Tenson onder één dak.

Service

Duijvenstein wintersport geeft je de mogelijkheid om voor je aanschaf de ski’s en snowboards te testen op echte sneeuw, deze service geldt ook voor aankopen in de webshop. Het testen van het materiaal is gratis, neem zelf je skischoenen mee en eventueel snowboardbindingen.

Betalen

Betalen kan bij Duijvenstein wintersport met iDeal, creditcard, Paypal en voor Belgische klanten Mister Cash.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen binnen Nederland €2.95 voor kleding en accessoires en €6.95 voor ski’s en snowboards.
Retourneren binnen Nederland is geheel kosteloos.

Leveren

Je bestelling wordt binnen één dag verzonden met Postnl. In de meeste gevallen beschik je binnen 24 uur over je bestelde artikelen.

Kinder groeiplan

Duijvenstein wintersport heeft een uniek inruilplan. Zij bieden je een vaste inruilwaarde van 50 % van de originele aanschafwaarde bij aanschaf van nieuw materiaal.

winkel landgraaf

Ervaring van Emiel, toegevoegd op 6 november 2014

Fijne winkel in Landgraaf met veel spullen

Ervaring van Bos, toegevoegd op 4 maart 2014

Burton snowboard gekocht bij Duijvestein met flinke korting.

» Duijvestein Wintersport Review

Mijn ervaring plaatsen