Dumpstorehengelo.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Dumpstore Hengelo en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Dumpstorehengelo.nl

Dumpstorehengelo.nl is een allround legerdump webshop, in het assortiment zitten meer dan 4000 artikelen. De fysieke winkel is gevestigd nabij het centrum van het Overijsselse Hengelo. Aanvankelijk werden legerdump winkels opgezet om overtollig legermateriaal te verkopen. Die tijden liggen inmiddels ver achter ons. Het aanbod van dumpstorehengelo.nl bestaat wel uit producten die een link hebben met het leger.
De zeer professioneel ogende website ziet er overzichtelijk uit. Het assortiment voor de boogsport is bijzonder groot. Niet alleen kun je hier hand- en kruisbogen kopen, maar ook alle denkbare toebehoren zoals pijlen, peeswax en schietschijven.
Een goede dumpstore dient natuurlijk ook legerkisten en boots te verkopen. Dumptstorehengelo.nl biedt hierin een grote keuze van bekende merken zoals Bata, ABL en Alphina.
Ook op het gebied van kleding heeft dumpstorehengelo.nl een groot leveringsprogramma. Je kunt onder andere een keuze maken uit t-shirts, combat truien, parka's en bomber jacks. Uiteraard ontbreekt het klassieke legerpetje niet.

Ervaring van Davy, toegevoegd op 9 juni 2016

Via google bij jullie site gekomen, alarmpistool besteld en was snel in huis, ziet er heel goed uit.

» Dumpstorehengelo.nl review

Mijn ervaring plaatsen