Durexshop.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Durexshop en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Durexshop

Durexshop.nl is de webshop waar je producten van Durex kunt bestellen. De meeste mensen kennen het merk Durex vooral van hun condooms, maar Durex verkoopt ook andere artikelen zoals diverse soorten glijmiddel, een aantal toys en speciale massage-producten die ook als glijmiddel kunnen worden gebruikt.

Op de site vind je ook een aantal aanbiedingen en leuke pakketten. Deze zijn goedkoper dan wanneer je alles los aan zou schaffen. Bovendien kun je op die manier verschillende producten uitproberen zonder dat je direct met 20 condooms blijft zitten als het je niet bevalt. Je kunt bij deze pakketten denken aan een combinatie van condooms, een toy en een glijmiddel. Ook zijn er cadeau-verpakkingen te bestellen om je partner mee te verrassen.

Als je bestelt bij de Durexshop wil je natuurlijk niet dat de postbode dit weet. Of nog erger: dat de buren erachter komen, omdat je niet thuis was toen het pakketje bezorgd werd. Daarom worden de producten van Durexshop discreet verzonden, zodat niemand kan zien waar jouw pakketje vandaan komt of kan raden wat erin zit.

» Durexshop Review

Mijn ervaring plaatsen

Durexshop.nl ervaringen en reviews

Bekijk alle reviews