Durlinger schoenen ervaringen en beoordelingen

Alle bekende schoenen onder één dak? Durlinger schoenen helpt je met het vinden van de perfecte schoenen. Ervaringen over de schoenenwinkel vind je op onze website. Beoordelingen laten je weten hoe het is om hier lekker te gaan shoppen voor nieuwe schoenen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Durlinger schoenen

Durlinger.com verkoopt al sinds 1881 merkschoenen voor heren, dames en kinderen. Er zijn zo'n 40 schoenenwinkels en je kunt uiteraard ook shoppen via de website.
Op de homepagina kun je gebruik maken van de zoekfuctie of je maakt een keuze uit : "dames", "heren", "kinderen", "tassen" of "merken". Ook zie je hier een link naar de pagina met sale artikelen.
Kies je voor het kopje "dames", dan kun je vervolgens een keuze maken uit de verschillende damesschoenen zoals "enkellaarzen", "instappers", "knielaarzen", "pumps" of "sleehak". Neem je hier bijvoorbeeld "sleehak", dan zie je op de volgende pagina afbeeldingen van deze schoenen, de prijs en je kunt het artikel in je winkelwagen doen.
Het zoeken kan links op de pagina nog verfijnd worden door maat, kleur, merk, prijs en hakhoogte aan te vinken.
De merken die zoal verkocht worden zijn : "Choizz", "Mustang", "Pieces", "Visions" en "Replay".
De artikelen die je bij durlinger.com bestelt worden gratis bij je thuis bezorgd. Als de schoenen je toch niet bevallen, kun je ze kosteloos omruilen of retourneren.

» Durlinger schoenen Review

Mijn ervaring plaatsen

Durlinger schoenen ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews