Dutch Islands ervaringen en beoordelingen

Dutchislands.nl laat je kennis maken met de Nederlandse Waddeneilanden. De eilanden zijn stuk voor stuk uniek en een echte sensatie om naartoe te gaan op vakantie. Je kan heel even genieten van het rustgevende eiland leven alleen dan in Nederland. Als je zeker wilt weten of een vakantie hier een succes is dan kan je ervaringen en beoordelingen hier online teruglezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Dutchislands

De naam zegt het eigenlijk al: dutchislands.nl gaat over de Nederlandse eilanden. Deze website heeft vakantieverblijven op de Waddeneilanden die je via deze site kan huren. Heel handig en het zoekt wel lekker gericht als je eenmaal weet dat je naar een waddeneiland wilt.

Zoek en Boek
Via de 'zoek en boek' knop krijg je vier keuzes die uiteindelijk de mogelijheden weergeven: het eiland van je keuze, de naam van het park, in welke maand je wat zoekt en de verblijfsduur. Als deze eenmaal zijn ingevuld krijg je een aanbod van wat er beschikbaar is. Dat varieert van bungalows tot appartementen. Als je eenmaal een huisje gekozen hebt krijg je daar meer informatie over en zie je de prijzen die erbij horen. Ook reserveren gaat via Dutchislands.nl. Je wordt hiervoor niet doorgstuurd naar een andere pagina.

Bezoek de Wadden
Onder het kopje 'bezoek de Wadden' vindt je alle Waddeneilanden op een rijtje. Elke eiland heeft zijn eigen eilandinformatie. Dit is behoorlijk uitgebreid. Dat is leuk om te lezen, want zo kom je al wat dingen over je eiland te weten, wat weer handig is als je eenmaal op vakantie gaat!

villa

Ervaring van Bs, toegevoegd op 2 september 2014

Een villa gehuurd bij Dutch Islands op Texel. Hij was perfect inclusief jacuzzi en sauna. De inrichting was nieuw en de totaalprijs per persoon met 8 persoonen was goed te doen.

» Dutchislands Review

Mijn ervaring plaatsen