Dutchen ervaringen en beoordelingen

Dutchen.nl zijn bijzondere verblijven in Nederland. Vaak denken we aan een bijzondere vakantie niet snel aan ons eigen kikkerlandje. We denken vaak aan een exotisch land, maar toch hoef je niet ver van huis te gaan om een leuke vakantie te beleven. Lees het terug in de ervaringen en beoordelingen en laat je verassen in eigen land.

Mijn ervaring plaatsen

Over Dutchen

Dutchen.nl is een website die luxe vakantiehuizen aanbiedt op kleinschalige vakantieparken, zodat je volledig tot rust kunt komen. Dutchen.nl gelooft dat de sleutel tot een geslaagde vakantie is dat je je thuisvoelt in je vakantiehuis als ware het je tweede huis.

De website
De homepage van de website straalt rust uit, wat prettig kijken is. Rechts op de homepage is meteen een overzicht te zien van de vakantieparken waar Dutchen.nl huizen verhuurt. Een aantal huizen worden uitgelicht, wat meteen een beeld geeft wat het assortiment is dat Dutchen.nl biedt.
Bovenaan de pagina zijn een aantal keuzemogelijkheden. Zo kun je direct zoeken en boeken, maar is er ook de button waarbij je meer informatie krijgt over Dutchen.nl. Zoeken kan ook meteen vanaf de homepage, waar je een naam of plaats in kunt vullen voor informatie en beschikbaarheid.

Hoe werkt het?
Bij het kiezen van je bestemming kun je meteen aangeven in welke periode je een huis zoekt en wat voor extra's je erbij wilt. Hierbij kun je denken aan een vaatwasser of droger.
Betalen kan onder andere met iDeal of Visa.

Dutchen.nl is een heldere website met duidelijke informatie voor een onbezorgde vakantie!

Ervaring van Avelon, toegevoegd op 4 september 2014

Fijne site met makkelijk boeken. Vooral geschikt als je van luxe vakanties houdt in eigen land. Mail gestuurd en diezelfde dag nog uitgebreid antwoord over de accommodatie.

» Dutchen Review

Mijn ervaring plaatsen