E-matching ervaringen en beoordelingen

Misschien heb jij de reclames op internet wel gezien over E-matching.nl. Dit is een datingwebsite voor hogeropgeleiden. Zo kun je als hogeropgeleide dus slechte ervaringen op normale datingwebsites voorkomen. Weten waar je je precies voor inschrijft wanneer je wil beginnen op e-matching.nl? Lees de meest recente beoordelingen hier.

Gemiddelde beoordeling:

Gebaseerd op 2 ervaringen
Mijn ervaring plaatsen

Over E-matching

De meeste mensen kennen E-matching wel van de reclame. Dé datingsite voor hogeropgeleiden. Op de site kun je je gratis en vrijblijvend inschrijven. Een gratis lidmaatschap houdt in dat je zelf niet initiatief kunt nemen om een contact aan te leggen. Kosteloos reageren op een bericht kan wel. Na 16 weken wordt het profiel verwijderd als er geen betaling is gedaan. De kosten voor een lidmaadschap variëren van €10,83 tot €19,95 per maand. Hoe langer de duur van je lidmaatschap, des te goedkoper de maandkosten zijn.

E-matching biedt je tegen betaling een DatingCoach aan. Zij helpt je met een doelgerichte aanpak voor online daten. De DatingCoach is alleen beschikbaar voor leden van E-matching.

Op de homepagina worden wat foto's van leden weergegeven. Verder vind je ervaringen van leden, datingtips, een pagina waar nieuwtjes op staan en een liefdescursus. De liefdescursus bestaat uit 21 verschillende korte onderdelen die je kunnen helpen bij het online daten.

Ervaring van Michiel, toegevoegd op 20 januari 2014

Op het eerste gezicht ziet het er goed uit, veel vrouwen hebben alleen weinig foto's dus lastig oordelen

Ervaring van Dick, toegevoegd op 28 augustus 2013

Een betaald abonnement genomen, minder reacties dan bij Relatieplanet of Relatie.nl alleen wel serieuzere vrouwen. Binnenkort mijn eerste date na lang berichten heen en weer sturen.

» E-matching Review

Mijn ervaring plaatsen