Easyoutlet ervaringen en beoordelingen

Heb je wel eens een warenhuis gezien dat alleen maar bestaat uit outlet spullen? Easyoutlet.nl is de website waar je terecht kan voor goedkope spullen in en rond het huis. Ervaringen en beoordelingen van klanten die hier al eens zijn wezen shoppen vind je gewoon online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Easyoutlet

Een webwinkel met een aanbod aan diverse producten. Opgericht in 2011 als onderdeel van Keurselect Postorders, een vernieuwde website werd gelanceerd in 2012. Het aanbod aan producten loopt gelijk met het seizoen dus je kan bijvoorbeeld sinterklaas en kerst producten verwachten rond de november en december. Op de homepage staan de meest recente aanbiedingen en word continue up-to-date gehouden.

Er zijn verschillende mogelijkheden tot betaling waaronder Ideal, Paypal, en achteraf betaling via acceptgiro. Mocht er iets niet op voorraad zijn kun je ook een reservering plaatsen en krijg je een bericht wanneer een levering weer mogelijk is. Je kan bestellingen binnen 14 dagen retourneren mochten ze niet bevallen en/of beschadigd zijn. Eventueel kan je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief, en op de website is er ook een aparte pagina voor de veel gestelde vragen.

Voor klachten is het ook mogelijk om een brief te schrijven naar de afdeling klantbeheer en krijg je een bericht terug binnen 14 dagen.

goedkoop

Ervaring van kim, toegevoegd op 26 augustus 2017

goedkoop met kwaliteit

Ervaring van VW, toegevoegd op 13 december 2014

Kunstkerstboom was ruim op tijd binnen, nu nog in elkaar zetten.

Ervaring van Rien, toegevoegd op 27 juli 2014

Een zwembad gekocht bij Easyoutlet, het werd snel geleverd. Als ik het vergelijk met prijzen die ik her en der tegenkom zijn ze zeer goedkoop.

» Easyoutlet Review

Mijn ervaring plaatsen