Easyswitch.nl ervaringen en beoordelingen

Lees enkele ervaringen over Easyswitch en kijk of de website betrouwbaar is. De beoordelingen en reviews zijn geschreven door klanten van Easyswitch. De laatste recensies over deze vergelijkingssite worden bovenaan weergegeven.

Mijn ervaring plaatsen

Over Easyswitch.nl

Easyswitch.nl is een vergelijkingssite met een overstapservice.

Op de website kunnen aanbieders vergeleken worden. Zo zie je het aanbod per aanbieder en kun je kijken of je ergens geld op kunt besparen. EasySwitch is volledig gratis. Dit is mogelijk doordat EasySwitch een vergoeding krijgt van de aanbieder waarnaar iemand overstapt.

Je hebt de mogelijkheid om aanbieders van energie, internet, televisie en telefonie en mobiele telefonie te vergelijken. Daarnaast kun je ook verzekeringen vergelijken. Denk hierbij aan zorgverzekeringen, autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, reisverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen. Tot slot kun je ook hypotheken vergelijken.

Het werkt als volgt: je vult de gegevens in, vergelijkt het aanbod, stapt over naar een goedkopere aanbieding en bespaart dus geld.

EasySwitch is compleet onafhankelijk en alle aanbieders worden in de vergelijking meegenomen. Je krijgt dus een volledig eerlijke uitkomst te zien. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) houdt hier toezicht op.

De energievergelijking van EasySwitch is door klanten met een 9,0 beoordeeld op Trustpilot. Dit cijfer is tot stand gekomen na een totaal van 731 beoordelingen.

Besparen

Ervaring van Pauline, toegevoegd op 2 september 2014

Toch 12 euro per maand die ik ga besparen dankzij Easyswitch.nl

Valt wel mee

Ervaring van den Hartog, toegevoegd op 10 juli 2014

er staat op de site van easyswitch dat je honderden euro's per jaar kunt besparen,nou dat valt wel mee, mijn besparing is 48 euro per jaar. nou ben ik geen grootverbruiker op het gebied van energie en gas maar dit kan je ook anders neerzetten easyswitch@!!

overgestap

Ervaring van Benjamin, toegevoegd op 28 april 2014

Ben via Easyswitch overgestapt naar Budget Energie.Had nooit van deze partij gehoord maar ze zijn extreem goedkoop in vergelijking met mijn huidige energie contract. Mensen wordt wakker!

» Easyswitch.nl Review

Mijn ervaring plaatsen