Eb & Vloed ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Eb en Vloed en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Eb & Vloed

Eb-vloed.nl is de website van het op Vlieland gevestigde Eb & Vloed Lifestyle. In dit compacte warenhuis tref je een compleet assortiment aan dat men zelf omschrijft als duurzaam en bijzonder. Het bedrijf werd in 1995 opgericht, via de website levert Eb & Vloed artikelen over de gehele wereld.

Het leveringsprogramma bevat productgroepen zoals: kleding, wonen, bodycare, food & wine en tweedehands kleding. Eb & Vloed levert artikelen van topmerken zoals Converse, UGG Australia, Clarks en Satorisan. Daarnaast voert het bedrijf een eigen lijn van diverse producten zoals wijn, speelgoed en kleding.

Eb-vloed.nl doet veel om duidelijk met haar klanten te communiceren. Bij ieder product staat een uitgebreide omschrijving van het artikel. Ook de leveringsvoorwaarden en de te volgen stappen bij retourzending zijn helder beschreven.
Zoals het een goede webwinkel betaamt, worden de door jou bestelde artikelen binnen 24 uur verzonden. Uiteraard kun je op een veilige wijze betalen met iDeal, PayPal, Afterpay of je creditcard.

Ervaring van Inge, toegevoegd op 19 september 2015

Leuke winkel, tegengekomen tijdens vakantie, zie nu ook dat je bij de webshop kan bestellen.

» Eb & Vloed review

Mijn ervaring plaatsen