EBBM ervaringen en beoordelingen

Ebbm.nl is de website waar je terecht kan voor buitenmotoren en motors voor een stille boot. Natuurlijk moet je op ten duur toch de motor van je boot vervangen. Naast de motor kan je ook terecht in de shop voor een nieuwe accu. Ervaringen en beoordelingen over ebbm.nl lees je op onze site zodat je weet wat je kan verwachten als je hier een bestelling plaatst.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over EBBM

EBBM biedt een breed assortiment aan buitenboordmotoren en accessoires. De webshop biedt kwaliteitsproducten aan van een goede kwaliteit tegen een goede en betaalbare prijs.
Het assortiment is breed en varieert van accu's tot buitenboordmotoren en van propellers tot solarpod producten.
Bestellen is simpel via de site in 5 simpele stappen. Levering geschiedt vanaf het moment van bestelling in ongeveer 1 tot 4 dagen, afhankelijk van of het product voorradig is. Mocht het niet mogelijk zijn, dan brengen ze u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
Voor de verzending wordt het standaard tarief gevraagd van € 6,95 tenzij er een accu in de order zit, dan bedraagt het verzendtarief € 19,50. Mochten de orders verzonden moeten worden naar Duitsland of België, dan bedraagt het verzendtarief € 19,50 voor de standaard orders en € 29,50 voor orders inclusief accu. Ook is het mogelijk om uw aangekochte product af te halen op het fysieke adres in Heeg, Friesland.
Mocht u niet tevreden zijn met het product, dan biedt de webshop ook de mogelijkheid om kosteloos en zonder opgave van redenen het product te retourneren en de aankoop te ontbinden binnen 14 kalenderdagen.
EBBM valt onder de handelsnaam "De Stille Boot", welke is aangesloten bij de Hiswa en levert daarom ook onder de Hiswa Algemene Voorwaarden.
Betaling van het bestelde product kan onder andere via de pin op het fysieke adres, of online via IDeal of PayPal. Voor Belgische klanten is er de mogelijkheid om via MisterCash/Bancontact. Wel wordt er dan een transactievergoeding gevraagd van 2%.
Uit klantenbeoordelingen blijkt dat deze webshop 5 uit 5 sterren heeft gekregen van hun klanten. Al met al dus een prima webshop voor al uw benodigdheden qua buitenboordmotoren en accessoires.

» EBBM Review

Mijn ervaring plaatsen

EBBM ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews