Ebook.nl ervaringen en beoordelingen

Digitaal lezen is steeds vaker de toekomst vooral doordat je veel meer boeken op je tablet kwijt kan vergeleken met een boekenkast. Ervaringen en beoordelingen van online e-readers lees je hier online zodat je weet wat je kan verwachten van digitaal lezen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Ebook.nl

Digitaal lezen is helemaal van deze tijd. de e-readers zijn niet meer weg te denken uit de samenleving en ook lezen op de tablet hoort er helemaal bij. E-book.nl speelt hier op in met een aanbod in digitale boeken, ook bekend als e-books.

Hoe ruim is het aanbod?
De boeken op deze website zijn ingedeeld in verschillende categorieën. De drie hoofdcategorieën zijn fictie, non-fictie en op thema. Zo hoef je alleen maar door het genre boeken te scrollen wat jij interessant vindt. Sommige categorieën bevatten over de 1000 boeken, zoals romans, maar onder de klassiekers bevinden zich helemaal geen boeken. Het totaal aantal boeken wat op de site staat is niet bekend, maar onder de populaire categorieën is er zeker voldoende keuze.

Kun je snel en makkelijk een boek aanschaffen?
Om een boek aan te schaffen raadt de website aan eerst het stappenplan te doorlopen. De button hiervoor staat op de homepage. Vervolgens kies je welke e-reader je hebt, en wordt deze gelinkt aan de website. Als je een boek hebt aangeschaft kun je deze downloaden en meteen gaan lezen.

Ondanks dat niet elke categorie goed vertegenwoordigd is, is er een ruim aanbod boeken voor een schappelijke prijs.

» Ebook.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Ebook.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews