Eci.nl ervaringen en beoordelingen

Eci staat bekend als de online boekenclub waar je terecht kan voor de aankopen van boeken en e-boeken. De ervaringen van echte boekenwormen kan je op onze website lezen. Gelukkig is het niet meer nodig om lid te zijn van de boekenclub om hier te bestellen. Hierdoor zijn de beoordelingen mogelijk gemaakt door leden en niet leden.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over eci.nl

Eci.nl is een leuk web winkel waar je verschillende boeken en E-book kunt bestellen.
Je vindt er de nieuwste en populairste boeken tegen een betaalbare prijs.

Er is een groot assortiment aanwezig. Van meeslepende thrillers naar romantische romans en van informatieve boeken voor de studie naar stripboeken voor de kinderen. Voor iedereen is er wel iets te vinden en allemaal te verkrijgen voor een betaalbare prijs.
Naast boeken vind je er ook een uitgebreid assortiment aan films, muziek en games. Voor alle soorten dvd recorders en games consoles.

Wanneer je niet precies weet wat je wilt kopen, of je bent aan het rond neuzen op de site. Dan hebben ze ook een top 20 voor alle categorieën. Zo ben je gelijk op de hoogte van de populaire boeken en games.

Eci.nl is een online boekenclub. Wanneer je lid wilt worden van de boekenclub is er een voorwaarde dat je minimaal 1 artikel per kwartaal besteld uit het speciale voordeelassortiment. Je krijgt dan ook het inspirerende eci.nl magazine thuis gestuurd vol met leuke tips en kortingen.

» eci.nl Review

Mijn ervaring plaatsen