Eci.nl ervaringen en beoordelingen

Eci staat bekend als de online boekenclub waar je terecht kan voor de aankopen van boeken en e-boeken. De ervaringen van echte boekenwormen kan je op onze website lezen. Gelukkig is het niet meer nodig om lid te zijn van de boekenclub om hier te bestellen. Hierdoor zijn de beoordelingen mogelijk gemaakt door leden en niet leden.

Mijn ervaring plaatsen

Over eci.nl

Eci.nl is een leuk web winkel waar je verschillende boeken en E-book kunt bestellen.
Je vindt er de nieuwste en populairste boeken tegen een betaalbare prijs.

Er is een groot assortiment aanwezig. Van meeslepende thrillers naar romantische romans en van informatieve boeken voor de studie naar stripboeken voor de kinderen. Voor iedereen is er wel iets te vinden en allemaal te verkrijgen voor een betaalbare prijs.
Naast boeken vind je er ook een uitgebreid assortiment aan films, muziek en games. Voor alle soorten dvd recorders en games consoles.

Wanneer je niet precies weet wat je wilt kopen, of je bent aan het rond neuzen op de site. Dan hebben ze ook een top 20 voor alle categorieën. Zo ben je gelijk op de hoogte van de populaire boeken en games.

Eci.nl is een online boekenclub. Wanneer je lid wilt worden van de boekenclub is er een voorwaarde dat je minimaal 1 artikel per kwartaal besteld uit het speciale voordeelassortiment. Je krijgt dan ook het inspirerende eci.nl magazine thuis gestuurd vol met leuke tips en kortingen.

Snel in huis

Ervaring van Merel, toegevoegd op 28 januari 2014

Een dvd besteld van mijn favoriete serie, snel in huis kan gelijk verder kijken.

opzeggen lidmaatschap

Ervaring van Boukje de Vrij, toegevoegd op 16 juli 2013

Ik wil mijn lidmaatschap en abonnement opzeggen, maar kom er niet uit, waarom is het zo ingewikkeld ECI?

Opzeggen

Ervaring van A, toegevoegd op 1 mei 2013

ik wil mijn abonnement opzeggen, hoe gaat dat in zijn werk bij ECI?

» eci.nl Review

Mijn ervaring plaatsen