Eenvakantiehuisje.nl ervaringen en beoordelingen

Als je opzoek bent naar leuke vakantie huisjes dan kom je al snel uit op de website eenvakantiehuisje.nl. Je twijfelt alleen even of dit wel de ideale website is om een huisje te boeken. Is de website bijvoorbeeld wel veilig? Op onze site lees je beoordelingen van gasten die via de site een vakantie huisje geboekt hebben. Zo lees je over hun ervaringen en weet je precies wat je kan verwachten.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Eenvakantiehuisje.nl

Op Eenvakantiehuisje.nl tref je een zeer gevarieerd en uitgebreid aanbod van vakantiehuizen in Nederland aan. Of je nu op zoek bent naar een het ideale vakantiehuis aan het Veluwemeer of liever een weekend in Gelderland vertoeft, je vind het allemaal op deze website.

Het aanbod is uitgesplitst in verschillende categorieën, variërend van vakantiehuis, groepsaccommodaties, weekendje weg, weekje weg en last minutes. Je dient er rekening met houden dat bij boeking, je twee overeenkomsten aan gaat. Een bemiddelingsovereenkomst met Eenvakantiehuisje.nl daarnaast ook nog een huurovereenkomst met de verhuurder van de desbetreffende vakantiewoning.

Reserveren is veilig via Eenvakantiehuisje.nl, het draagt het thuiswinkel waarborg. Je betalingen kunnen voldaan worden via alle deelnemende banken van IDeal of via je Visa of Mastercard creditcard.

Deze website is een initiatief van Van Essen Recreatie uit Harderwijk en naast het huren van een vakantiehuis, bieden zij ook de mogelijkheid je eigen vakantiehuis te verhuren. Heb je zelf een vakantiehuis, maar staat het geregeld leeg? Eenvakantiehuisje.nl neemt actieve promotie en administratieve rompslomp van de verhuur voor je uit handen.

» Eenvakantiehuisje.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Eenvakantiehuisje.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews