Egypte.nl ervaringen en beoordelingen

Egypte.nl is een online reisbureau die maar één soort reizen boekt en dit zijn Egypte reizen. Egypte is natuurlijk altijd een zon zekere bestemming vol kamelen en woestijn. Bij dit reisbureau weten ze werkelijk alles over dit unieke land dat eigenlijk bijna compleet gebouwd is langs de Nijl. Ervaringen en beoordelingen van reizigers met Egypte.nl lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Egypte.nl

Op zoek naar een warme vakantiebestemming? Op Egypte.nl vindt je een ruim aanbod van vakanties naar het altijd zonnige Egypte. Je boekt er je onbezorgde vakantie en geniet vervolgens van een prachtige reis in de mooiste gebieden.

Aanbod
De website egypte.nl heeft een groot aanbod in reizen. Je kunt meteen, heel handig, kiezen wat voor soort reis je zoekt. Wil je een all-inclusive reis of ga je liever op een duikvakantie? Deze en nog veel meer soorten reizen zijn te boeken. De prijs van de reis staat duidelijk aangegeven en per reis vindt je informatie over de reis en wat de dagprogramma's zijn.

Een reis boeken
Het boeken van een reis is vrij eenvoudig. Wanneer je eenmaal weet welke reis het gaat worden kun je boeken door je gegevens in te vullen. Egypte.nl handelt de rest af en je bent klaar om te gaan.

favoriete vakantieland

Ervaring van Jilde en Tiago, toegevoegd op 14 augustus 2014

Ondanks de onrust en bangmakerij toch nog een vakantie egypte geboekt. Er was niets te merken en het personeel was net zo vriendelijk als voorgaande jaren. Als iemand mij vraagt is het veilig om naar Egytpte op vakantie te gaan zeg ik volmondig ja.

Visum dubbel betaald

Ervaring van Jozi, toegevoegd op 8 november 2013

Door een misverstand heb ik mijn visum dubbel betaald, handige jongens die Egyptenaren. Overal goed opletten als het om geld gaat.

Goedkoop en mooi hotel

Ervaring van Kurt en rest, toegevoegd op 10 februari 2013

Voor de 2de keer geboekt via Egypte.nl Het hotel was mooi, eten was wat minder, elke dag hetzelfde, daarom hebben we 4 keer buiten de deur gegeten. Ook een excursie die we via de website van Egypte.nl hadden geboekt kon niet doorgaan vanwege te weinig deelnemers. Mensen in het hotel werken keihard en zijn vriendelijk zeker als je een fooitje geeft doen ze alles voor je.

» Egypte.nl Review

Mijn ervaring plaatsen