Eibmarkt

Eibmarkt.com is een van oorsprong Duits bedrijf gespecialiseerd in elektronica in en rondom het huis. Je kan hier terecht voor werkelijk alles dat te maken heeft met elektra zoals een stoppenkast of spotjes. Ervaringen en beoordelingen van klanten die hier al hun elektra vandaan halen lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Eibmarkt.com

Eibmarkt.com biedt diverse elektronica aan voor onder andere in en rondom het huis, maar ook voor op het werk. De site is soms wat onoverzichtelijk, maar dat valt al gauw te verklaren door het enorme aanbod.

Een greep uit de artikelen die zij bieden: verlichting, kabels, machines, gereedschappen, accessoires en ga zo maar door. Ook bieden zij veel technische hulpmiddelen en/of oplossingen, software en een tal van andere technische artikelen.

Het bedrijf levert aan zowel zakelijke klanten als particulieren in meer dan 185 landen en met een aanbod van meer dan 400.000 artikelen door meer dan 2500 fabrikanten van verschillende merken, is het een zeer uitgebreide webshop.

Wil je de website optimaal benutten, dan is registreren aan te raden maar niet verplicht.

Betalen kan op diverse manieren, waaronder creditcard en PayPal. Omdat het hier een buitenlandse site betreft, is betaling via iDeal niet mogelijk. Ook is het mogelijk om de bestelling op moment van levering te betalen.

De verwachte levertijd wordt weergegeven naast het product op de site. De verzendkosten worden berekend op basis van gewicht.

Bij beschadiging van je bestelling dien je dit zo spoedig mogelijk door te geven via je persoonlijke account zodat het product kan worden vervangen.

De webshop is draagt het "Trusted Shops" kenmerk, wat veilig online winkelen garandeert.

» Eibmarkt Review

Mijn ervaring plaatsen

Eibmarkt

Bekijk alle reviews