Eilandhoppen op maat ervaringen en beoordelingen

Eilanden zijn een soort kleine unieke werelden die stuk voor stuk weer anders zijn. Zelfs eilanden die dicht op elkaar liggen kunnen een wereld van verschil zijn. Eilandhoppenopmaat.nl is een reisbureau gespecialiseerd in eiland hopvakanties waarbij je een vakantie kan boeken waarbij je een soort rondreis maakt over verschillende eilanden. Benieuwd wat daarmee de ervaring is? De beoordelingen lees je op onze site.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Eilandhoppen op maat

Bij Eilandhoppen op Maat kun je reizen samenstellen waarbij je verschillende eilanden aan doet. Je hebt keuze uit eilanden in Griekenland of de Canarische eilanden in Spanje. De site biedt voorbeeldreizen aan, maar je kunt ze ook volledig zelf op maat stellen. Of je past de voorbeeldreizen zelf aan naar eigen wens. Prijzen worden niet gegeven op de site, je kunt een offerte aanvragen.

Eilandhoppen op Maat is een organisatie die bestaat uit twee medewerkers. Zij hebben al veel van de wereld gezien en alle accommodaties die op de site worden aangeboden zijn door hun bezocht. Het bedrijf regelt voor de klanten hun vlucht, transfer en eventueel autoverhuur en accommodaties. Er is keuze uit zowel appartementen als hotels. Op de site zijn ook ervaringen te vinden van klanten van Eilandhoppen op Maat. Je kunt zowel telefonisch als per e-mail contact opnemen met de organisatie. In geval van nood zijn ze 24 uur per dag bereikbaar.

» Eilandhoppen op maat Review

Mijn ervaring plaatsen

Eilandhoppen op maat ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews