Eiwitshakes.com ervaringen en beoordelingen

Eiwitshakes.com is de bekendste website voor de echte bodybuilders die graag aan hun conditie of herstel willen werken. Met deze shakes krijgt je lichaam extra energie om harder te gaan trainen. Vaak worden de shakes door de echte topsporters gebruikt. Ervaringen en beoordelingen van sporters die je voorgingen in deze shop lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Eiwitshakes.com

De website ziet er op het eerste gezicht een beetje rommelig uit. Dat wil niet zeggen dat de informatie die verstrekt wordt onvoldoende zou zijn, of onjuist.

Omdat de makers van de website hebben geprobeerd zo veel mogelijk informatie te verstrekken over het gebruik van eiwitshakes en andere voedingsmiddelen moet je even verder naar beneden scrollen dan bij andere sites gewoon is.

Eiwitshakes zijn goed voor je

Als je, om welke reden dan ook, spieren op wilt bouwen of je spieren wilt helpen bij het herstellen na inspanningen of verwondingen, geeft de site eiwitshakes.com precies die informatie die je nodig hebt.

En daarna gaat het nog een beetje verder. Energiedrankjes zijn er genoeg, maar welke kun je veilig gebruiken bij het trainen? Ook op die vraag geeft de website een antwoord. Multivitamine preparaten en andere voedingssupplementen worden genoemd op de eerste pagina, en gedetailleerd beschreven na het verder klikken.

Ben je dus bezig een trainingsprogramma voor jezelf op te stellen, ga dan eerst naar eiwitshakes.com en laat je informeren.

Ervaring van Markie, toegevoegd op 25 september 2014

Product was niet op voorraad, mailtje gestuurd, kreeg antwoord dat het over 2 weken weer leverbaar was. Na die 2 weken opnieuw een mail of ik nog wilde bestellen. Gewoon een goede winkel dus.

verkeerde product

Ervaring van v, toegevoegd op 26 februari 2014

Mijn bestelling was verkeerd, ze hadden het verkeerde merk gestuurd.Teruggestuurd en daarna hebben ze het goede verstuurd. Wel zonde dat het zo moest lopen.

» Eiwitshakes.com Review

Mijn ervaring plaatsen