Electrowinkel-online.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Electrowinkel-online en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Electrowinkel-online

Electrowinkel-online.nl verkoopt echt alles wat te maken heeft met schotels, satellieten en ontvangers. Daarnaast is er nog een ruim assortiment met diverse elektronische producten. Denk bijvoorbeeld aan een bewakingscamera om opnames mee te maken van je woning. Of een HDMI kabel om een kastje mee aan te sluiten. De online shop zit vol met diverse producten om te verkopen. De verzendkosten van de producten die je hier online koopt zijn afhankelijk van het gewicht. Als het product door de brievenbus past, dan betaal je slechts € 2,50. De online shop probeert de verzendkosten hierdoor eerlijk en laag te houden.

Garantie en retourneren.
Uiteraard kan je een product altijd ruilen bij de electrowinkel-online.nl. Binnen 14 dagen kan je zonder reden een product weer ruilen. De kosten van het retourneren van een product zijn altijd voor eigen rekening. Als een product tijdens de garantieperiode kapot gaat, dan kan je altijd even contact opnemen met de online shop. Ze helpen je graag verder om het product gratis te repareren of een nieuw product te leveren.

Ervaring van D, toegevoegd op 13 juni 2015

Vertrouwde de winkel niet dus een telefoontje gepleegd, heel goed te woord gestaan, kennis van zaken en vriendelijk, mijn bestelling daarna geplaatst en gisteren ontvangen.

» Electrowinkel-online Review

Mijn ervaring plaatsen