Eliza was here ervaringen en beoordelingen

Soms vind je de mooiste vakantieplekjes alleen buiten de begaande paden. Alleen hoe kan je die paden nu eigenlijk vinden? Eliza was here is een online reisbureau, maar o.a. een ontdekkingsreiziger. Ze laat jouw haar ervaringen zien op plekken waar je al zo vaak geweest bent. Alleen dankzij haar eerlijke beoordelingen kom je meer te weten dan de laatste keer dat jij er was. Lees hier alles over de ontdekkingsreizigers die je al voorgingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Eliza was here

Het motto van elizawashere.nl luidt: ‘waar iedereen rechtsaf slaat, gaat Eliza linksaf’
Elizawashere.nl is een online reisbureau opgericht in 2001 die mooiste plekjes van Middellandse Zeegebied voor je heeft gevonden. Ver weg van de toeristenhotels en de dertien in een dozijn appartementenblokken vind je de accommodaties van elizawashere. Kleinschaligheid en dicht bij de lokale bevolking zijn de ingrediënten die je een heerlijke vakantie garanderen.

Bestemmingen

Elizawashere biedt vakanties aan naar Frankrijk, Spanje inclusief Ibiza, Menorca, Mallorca en de Canarische Eilanden, Portugal, inclusief het bloemeneiland Madeira, Italie en de eilanden Sardinië en Sicilië, Malta, Kroatië, Griekenland, zowel het vaste land als de Griekse Eilanden, Cyprus en Turkije.

Auto- of vliegvakantie

Bij elizawashere kun je kiezen uit een autovakantie of een vliegvakantie. Bij een vliegvakantie is standaard een huurauto inbegrepen. Als je het vliegtuig uitkomt hoef je niet met de andere passagiers in de rij voor die overvolle hotelbus, maar je rijdt rustig met je eigen auto naar je vakantieadres.

Zekerheden

Elizawashere is aangesloten bin ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en Thuiswinkel Waarborg. Zo kun je zonder risico van je vakantie genieten.

» Eliza was here Review

Mijn ervaring plaatsen

Eliza was here ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews