Elkedagietsleuks.nl ervaringen en beoordelingen

Mode en lifestyle producten voor de modebewuste man vind je op elkedagietsleuks.nl. Dit is echter niet zomaar een website: hier vind je herenkleding met maar liefst 70 procent korting! Iedere dag heeft deze webwinkel een goede deal voor je. Reviews met ervaringen met deze webshop vind je samen met beoordelingen hier terug.

Mijn ervaring plaatsen

Over Elkedagietsleuks

Elke dag iets leuks.nl is een website waar men elke dag 2 leuke aanbiedingen brengen tegen een zeer scherpe prijs. De kortingen op de site beginnen bij 40% en als je het goed mee volgt, kun je de producten kopen tegen maar liefst 70% aan korting. Dacht je dat zoiets niet bestond in Nederland? Als je goed zoekt, vind je het nog.

Vooral mode

De site biedt je vooral modeartikelen aan. Naast mode is er nog een kleine collectie parfumerie en accessoires die je bij de modeartikelen kunt dragen. Op de site vind je niets anders dan kwaliteitsvolle A-merken en heel af en toe zal je artikelen vinden die bestemd zijn voor vrouwen. Het merendeel van de artikelen zijn alleen nog bestemd voor heren.


Betalen en opsturen

Als je de producten hebt betaald, worden ze je voor een kleine prijs toegestuurd naar je adres. Bestel je voor een bepaalde tijd dan heb je de artikelen de volgende dag al.

Erg Positief !

Ervaring van Elroy N., toegevoegd op 27 juli 2016

Paar weken geleden voor het eerst gehoord van deze aanbieder via Facebook. Gelijk een bestelling geplaatst voor een paar broeken en t-shirt. Nadien pas enkele reviews/klachten bekeken waar ik best van schrok. Mijn bestelling kwam na 1,5 week netjes verpakt aan. Nadien nog 2 bestellingen geplaatst die binnen een week werden geleverd. In de eerste bestelling zat een broek waarbij een verkeerde maat was gelabeld door de leverancier. Netjes per mail terugkoppeling ontvangen en direct een nieuwe, correct broek nagestuurd. Kortom, alleen maar positieve ervaringen met deze aanbieder. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Complimenten en ga zo door !

3-weg slecht

Ervaring van Bras, toegevoegd op 22 juni 2016

Ik heb al eerder een negatieve ervaring geplaatst vanwege het niet nakomen van leveringsafspraken en het volledig gebrek aan communicatie hierover. Nu weer: bestelling is inmiddels bijna 20 dagen 'onderweg', medewerkers van Elkedagietsleuks.nl roepen maar gewoon een datum zodat ze van je af zijn.....tot op heden nog niets gehoord of gezien. De prijs is aardig, maar weegt niet op tegen de irritatie daarna. Koop hier niet weer.

Ervaring van S, toegevoegd op 4 december 2014

Kritiek puntje van mijn kant: het retour sturen kan wel wat eenvoudiger

Ervaring van Bas, toegevoegd op 12 augustus 2014

Het overhemd van Burberry kwam pas na 10 dagen, de prijs was wel lekker laag maar heb geen zin om een volgende keer weer 10 dagen te moeten wachten op een kledingstuk.

» Elkedagietsleuks Review

Mijn ervaring plaatsen