Elkeplek.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Elkeplek.nl en lees of dit reisbureau veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Elkeplek.nl

Elkeplek.nl is een onderdeel van Recreatie Nederland BV en werd in 2014 opgezet in samenwerking met brancheorganisatie RECRON. De onderneming is gevestigd in het Drentse Peize. De doelstelling van elkeplek.nl is om 'elke plek' in Nederland online boekbaar te maken. In totaal zijn ruim 2.000 recreatiebedrijven op de website te vinden, dat is 85% van het volledige Nederlandse aanbod.
Hoe is het aanbod verdeeld? Je kunt boeken in zes verschillende sectoren, bijvoorbeeld: groepsaccommodaties, kampeerbedrijven, dagattracties en sauna & wellness. Het bijzondere is dat je direct bij de aanbieder boekt.
Het navigeren door de website werkt erg prettig. Prominent op de homepage staan de keuzemogelijkheden aangegeven. Je kunt daar aangeven in welk type bedrijf je geïnteresseerd bent, of je wél of niet wenst te overnachten en in welke plaats, provincie of regio je iets zoekt. Vanuit het gepresenteerde overzicht kun je een aanbieder selecteren en informatie opvragen. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een boeking of reservering te doen.

Ervaring van bas keer, toegevoegd op 9 augustus 2016

Camping boeken ging eenvoudig, we vertrekken over 2 weken. prijs is lager dan bij de camping zelf.

» Elkeplek.nl review

Mijn ervaring plaatsen