Emcolederwaren.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Emco Lederwaren en lees of deze webshop betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Emco Lederwaren

Emco Lederwaren (www.emcolederwaren.nl) is een (web)winkel gespecialiseerd in de verkoop van verschillende soorten tassen. Daaronder verstaan we onder meer schooltassen en rugtassen, maar ook tassen die je mee op reis neemt én tassen die handig zijn tijdens het doen van zaken. In de webshop vind je meerdere producten van alleen topfabrikanten, waaronder Eastpak, Dakine, Converse en Spikes & Sparrow. Ook aanwezig in de online winkel: een groot assortiment koffers, een flinke hoeveelheid tassen voor de ruitersport én verschillende accessoires vóór de aangeboden producten.

Naast de webshop beschikt Emco ook over vier fysieke filialen, verspreid over het land. Je vindt deze vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Valkenswaard. Met name het filiaal in Eindhoven is speciaal: hier voorziet men klanten al vanaf 1938 over van alles en nog wat op het gebied van tassen, lederwaren, koffers en de verschillende toebehoren. Het aanwezige personeel voorziet consumenten graag van een professioneel en vakkundig advies.

Ervaring van Saskia Lieman, toegevoegd op 12 januari 2015

Hele mooie leren tas gekocht bij jullie, na 8 maanden is hij nog steeds prachtig en krijg er een hoop complimentjes over.

Ervaring van Eemre, toegevoegd op 4 december 2014

Zeer klantvriendelijk in de winkel in Den Bosch, als iets kapot is na een aantal maanden wordt je gewoon nog gratis geholpen.

» Emco Lederwaren Review

Mijn ervaring plaatsen