Emirates NL ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Emirates en lees wat anderen van deze vliegtuigmaatschappij vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Emirates NL

Emirates.com is de website van luchtvaartmaatschappij Emirates uit Dubai, de onderneming werd in 1985 opgericht. Emirates is onlangs verkozen als de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld en dat zie je terug aan de website. De uitgebreide website is Engelstalig, maar er is ook een miniversie in het Nederlands beschikbaar die overigens prima voldoet.
Het belangrijkste gedeelte van de website behelst het zoeken en boeken van een vlucht. Nadat je de luchthavens van vertrek en aankomst hebt ingevuld en de vertrek- en retourdatum geeft de site je een overzicht van de beschikbare vluchten. Dit is uiteraard inclusief de prijzen en alle andere bijzonderheden zoals vluchtduur en aankomsttijd. Vanzelfsprekend kun je een bestaande boeking via emirates.com ook beheren en online inchecken.
Naast het boeken van een vlucht is het ook mogelijk om een hotel of een huurauto te reserveren. Voor overnachtingen werkt emirates.com samen met het gerenommeerde booking.com en voor autoverhuur met cartrawler. Tot slot tref je op de website een uitgebreide hulp functie aan.

Ervaring van Mister, toegevoegd op 8 juni 2016

2de keer gevlogen met Emirates, echt de beste maatschappij die ik ooit ben tegengekomen.

» Emirates NL review

Mijn ervaring plaatsen