Energiedirect ervaringen en beoordelingen

Lees de laatste ervaringen van klanten over Energiedirect en beoordeel of je wilt overstappen naar deze energieleverancier. De nieuwste ervaringen uit 2014 worden bovenaan geplaatst. Zelf een beoordeling toevoegen over Energiedirect is ook mogelijk.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over energiedirect.nl

Dit is de website van Energie Direct. Energie Direct is een energieleverancier. Ze leveren gas en elektriciteit en hebben diverse aanbiedingen voor deze producten. Zo kun je bij Energie Direct kiezen voor verschillende contracten, ze bieden namelijk contracten van 1, 2 of 3 jaar. Ook heb je een keuze tussen groene stroom en grijze stroom.

Via de website kun je gemakkelijk overstappen naar Energie Direct. Op de website staat duidelijk omschreven hoe dit werkt. Het meeste regelen zij voor je. En ben je eenmaal klant dan kun je ook een hoop dingen online regelen: je kunt nota's inkijken, meterstanden doorgeven, het maandbedrag herberekenen en nog veel meer.

En Energie Direct is er niet alleen voor particuliere klanten. Ook zakelijke klanten kunnen bij Energie Direct terecht. Bijvoorbeeld om een offerte aan te vragen, maar ook om direct een contract af te sluiten. Daarna kunnen ook zakelijke klanten alles verder online regelen

» energiedirect.nl Review

Mijn ervaring plaatsen