Engelsebladen.nl ervaringen en beoordelingen

Tijdschriften zoals Vogue USA en Oprah‬ôs O Magazine kun je bij deze webshop kopen tegen een scherpe prijs. Je kunt zelfs een abonnement af nemen mocht je dat willen. Hartstikke handig dus. De beoordelingen en andermans ervaringen kun je hier lezen. Zo weet je precies waar je shopt en of deze winkel betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Engelsebladen.nl

Het aanbod van Nederlandstalige weekbladen en glossy's loopt de laatste jaren schrikbarend terug. Dit wordt mede veroorzaakt door het feit dat het Nederlandse taalgebied maar kleine afzetmogelijkheden biedt voor een uitgever. Mensen worden daardoor gedwongen meer buitenlandse bladen te lezen. Het is die ontwikkeling waar engelsebladen.nl handig op is ingesprongen. De site is onderdeel van Global Magazines BV dat wereldwijd 250.000 uitgaves kan leveren. Dit betekent concreet dat jouw favoriete blad, waar het ook ter wereld wordt uitgegeven, altijd leverbaar is. De enige restrictie is dat engelsebladen.nl niet kan leveren in het land waar het betreffende blad wordt uitgegeven. Je kunt bij deze site losse uitgaves bestellen of abonnementen afsluiten.
Een dergelijk groot leveringsprogramma heeft als risicofactor dat men door de bomen het bos niet meer ziet. De opzet van de website is echter zodanig dat gebruikers de mogelijkheid wordt geboden te selecteren op het land van uitgifte, de specifieke categorie of 'top magazines'.
Het bestellen van één of meerdere tijdschriften gaat zoals je dat gewend bent bij veel andere internetwinkels.

Ervaring van M, toegevoegd op 23 december 2013

Jammer dat je geen losse nummers kan bestellen

Ervaring van JozefS, toegevoegd op 29 augustus 2013

Mijn vrouw komt uit Engeland en als ik een cadeau voor haar zoek pak ik weleens een tijdschriftenabonnement

» Engelsebladen.nl Review

Mijn ervaring plaatsen