E.ON Benelux ervaringen en beoordelingen

Lees alle reviews, ervaringen en beoordelingen over energieleverancier EON Benelux. Hoe bevalt het andere mensen en zijn er vaak klachten. Dit alles lees je op onze site met ook informatie over het bedrijf achter EON Benelux.

Mijn ervaring plaatsen

Over E.ON Benelux

Als een van de grootste energie leveranciers van Europa houdt EOn de maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Waar het bedrijf eens zo sterk was in het opwekken van energie uit fossiele brandstoffen, richt het zich nu vooral op duurzame energie.
Wind-, Water-, Zonne-energie, maar zeker ook Biomassa-energie is waar EOn zich nu en in de toekomst mee wil profileren. Het streven naar een efficente en schonere energieproductie is hun bijdrage aan de maatschappij.
Bij EOn kun je kiezen uit verschillende energie pakketten, naar gelang je gebruik, en met een korte of lange contractduur. Ook kun je een verwarmings ketel huren en een onderhouds contract afsluiten om zo verzekerd te zijn van service aan huis.
Tevens biedt Eon een uitgebreide keuze aan energiebesparings middelen als isolatie, en het gebruik van zonnepanelen op je dak.
Op de website vind je handige tips om nog meer energie te besparen en meterstanden geef je snel en gemakkelijk online door.
Ook voor de zakelijke klant heeft EOn volop mogelijkheden.

Tevreden klant

Ervaring van Wubbo, toegevoegd op 8 oktober 2014

Uitermate tevreden over de service en dienstverlening van EON Benelux. Onlangs een slimme meter gekregen en nu kan ik mijn verbruik nog beter bijhouden.

Opeens veel bijbetalen

Ervaring van Breugel, toegevoegd op 17 maart 2014

mijn maandbedrag staat al jaren op 79 euro, nu moet ik opeens 350 euro bijbetalen, ik snap er niets van. Eon gebeld en ze zeggen ja meer verbruikt. Hoe kan ik nou meer verbruikt hebben ik woon al jaren in hetzelfde appartement en heb geen gekke apparaten gekocht. Ook de verwarming staat nooit hoger dan 19 graden en heb geen breedbeeldtelevisie. op deze manier kom ik weer in de schulden terwijl ik er net uit ben.

Blij met overstap

Ervaring van Marta, toegevoegd op 9 maart 2014

De overstap is prima verlopen, naast de lagere maandbedragen ben ik ook blij dat ik van mijn oude energieleverancier af ben.

» E.ON Benelux Review

Mijn ervaring plaatsen