Equipo Voetbalreizen ervaringen en beoordelingen

Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United het zijn clubs van wereldniveau, maar helaas kunnen we ze niet dagelijks in het stadion bezoeken. Equipo Voetbalreizen maakt het mogelijk om wel deze wedstrijden te bezoeken en in het thuis vak jouw favoriete club te zien. Ervaringen en beoordelingen over de voetbalreizen kan je online lezen om te ervaren wat hun ervaring was met een voetbal reis.

Mijn ervaring plaatsen

Over Equipo Voetbalreizen

Mijn zoontje is helemaal weg van FC Barcelona. Hij is pas negen jaar maar hij kent nu al de hele selectie van FC Barcelona uit zijn hoofd. Hij was helaas nog nooit bij een wedstrijd geweest. Ik vond dit altijd veel te moeilijk en ik wilde hier niet aan beginnen. Afgelopen jaar was mijn zoontje jarig en wilde ik hem een wedstrijd van FC Barcelona cadeau geven. Ik had alleen geen idee waar ik tickets kon kopen en daarom ben ik op het internet gaan zoeken.

Uiteindelijk kwam ik uit op de website van Equipo Voetbalreizen. Hier kan je allerlei tickets voor voetbalwedstrijden kopen en er een mooie reis van maken. De site zag er erg mooi uit en je hebt al een leuke voetbalreis voor een leuke prijs. Ik heb er voor gekozen om met mijn zoontje naar Barcelona-Valencia te gaan. Dit was een absolute top keuze! Mijn zoontje en ik hebben dankzij Equipo Voetbalreizen vorig jaar een super voetbalreis gehad.

Ervaring van D, toegevoegd op 17 november 2014

Wat was het gaaf, Manchester United zijn we al jaren fan van nu met Blind en Van Gaal is het helemaal top.

Ervaring van Bas Mart, toegevoegd op 12 augustus 2014

Met mijn vader naar barcelona geweest, leuke wedstrijd, goede plekken, hotel was ook goed. Wij gaan dit vaker doen.

» Equipo Voetbalreizen Review

Mijn ervaring plaatsen