Ergonomiewinkel ervaringen en beoordelingen

Alles om comfortabel en ergonomisch te zitten voor bijvoorbeeld een kantoorfunctie is te vinden bij ergonomiewinkel.nl. Balstoelen, monitorverhogers en steuntjes voor je muismat: niets is te gek. De ervaringen die andere mensen gehad hebben met deze webwinkel of de producten van deze winkel kun je hier bekijken. Je kunt ook zien wat voor beoordelingen deze webshop heeft gekregen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Ergonomiewinkel

Investeren in ergonomische accessoires is preventief optreden tegen fysieke belasting van je lichaam. RSI, een muisarm, tintelende handen,schouderklachten... sommige repetitieve taken verhoorzaken lichamelijk lijden en verhoogt het absenteïsme. Vooral wie de dag grotendeels achter het scherm doorbrengt, krijgt hier vroeg of laat mee te maken.
Tijd dus om aandacht te schenken aan de inrichting van de werkplaats en aan het comfort van de werknemers.

Bij de online shop ergonomiewinkel.nl koop je recente producten die fysieke overbelasting beperken. Bureaustoelen, werktafels,... alles is op maat van de mens gebouwd zodat extreme houdingen vermeden worden. Alhoewel, ieder persoon is verschillend en heeft nood aan een correcte zithouding achter de pc, met aangepaste tools, zoals monitorverhogers, voetensteunen, ergonomische toetsenborden...

Op ergonomiewinkel.nl staan de hulpmiddelen per productgroep en word het duidelijk wat het voordeel is en welke klachten er verholpen of voorkomen worden:
Balstoel
Documenthouder
Monitorverhoger
CPU-houder
Ergonomische muis en toetsenbord
Laptopstandaard

Productfoto's en prijzen helpen je wegwijs bij je aankoop. Geniet van het veilig online betalen, het thuisleveren en een perfecte klantenservice!

» Ergonomiewinkel Review

Mijn ervaring plaatsen