Esmada ervaringen en beoordelingen

Esmada handtassen zijn gemaakt van echt leer geïmporteerd vanuit Milaan. Deze handtassen zijn van goede kwaliteit en alleen verkrijgbaar in Nederland. Lees jij graag ervaringen en beoordelingen van anderen voordat je ergens shopt? Dat kun je hier doen. Je vind hier de meest recente beoordelingen en reviews.

Mijn ervaring plaatsen

Over Esmada.nl

esmada.nl is een online aanbieder van Italiaanse lederproducten.

Het assortiment van Esmada bestaat uit kwalitatieve lederproducten. Je vindt er prachtige tassen die gemaakt zijn volgens de laatste trends. Deze tassen komen ook uit de modestad Milaan! De handtassen bevatten heel veel details en worden nog steeds op ambachteijke wijze gemaakt volgens de Italiaanse tradities. Er worden verschillende soorten leder gebruikt waaronder: soft leather, kalfsleer, runderleer, Saffiano leer... Elke handtas wordt luxueus afgewerkt tot in de puntjes.

Bij Esmada vindt je niet alleen handtassen, maar ook portemonnees, riemen, shawls, en cadeaubonnen. Er is voor ieder wat wils!

Als je een bestelling plaatst bij Esmada en de waarde bedraagt meer dan 50,00 euro dan wordt deze gratis verzonden! Is jouw orderbedrag lager? Dan betaal je slechts 4,95 euro verzendkosten. Je pakketje wordt zo snel mogelijk verzendklaar gemaakt. Binnen enkele werkdagen mag je het pakketje in ontvangst nemen.

Als je met vragen zit dan kan je de klantendienst contacteren. Zij zijn te bereiken via e-mail, telefonisch of via het online contactformulier.

Schitterende tas

Ervaring van Janneke, toegevoegd op 27 september 2014

Krijg veel opmerkingen in positieve zin over mijn tas die ik gekocht heb bij Esmada

» Esmada.nl Review

Mijn ervaring plaatsen