Esteon ervaringen en beoordelingen

Esteon.com helpt jou een ideale huurwoning te vinden. Je kunt hier een “woonprofiel” aanmaken en je wensen instellen en zo matched Esteon jou aan een geschikte huurwoning. Nooit meer slechte ervaringen met huurwoningen die helemaal niet bij je passen. Meer weten over Esteon.com? Hier kun je de meest recente beoordelingen lezen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Esteon.com

Esteon.com is een huurplatform welke huurders en verhuurders met elkaar in contact brengt. Dit alles zonder stad en lande af te moeten gaan naar verschillende makelaars of woningcorporaties.

Verhuurders kunnen op de website hun woning aanmelden en huurders kunnen zich aanmelden als woningzoekende. De site heeft een gratis en een betaalde versie. Als je betaald (€ 19,95/90 dagen) kun je als woningzoekende een uitgebreid profiel aanmaken op basis van wat je woonwensen zijn, wordt er zo een huurwoning voor je gezocht. Je geeft de site opdracht om 90 dagen lang voor je te zoeken. Jouw zoekopdracht wordt gekoppeld aan alle binnenkomende huurwoningen. Zit er een match tussen, dan krijg ontvang je een alert. De gratis versie heeft uiteraard deze uitgebreide mogelijkheden niet waardoor het toch wat meer op eigen inzet aankomt.

Een aantal voordelen die deze site te bieden heeft: Je bent op deze site meteen op de hoogte van de nieuwste huurwoningen die voldoen aan jouw eisen, je kunt lid worden van de Esteon Club waarbij je leuke kortingen krijgt op inrichting en verhuizing, je bent snel in contact met de verhuurder.

Voor iemand die op zoek is naar een nieuwe huurwoning en bij de reguliere woningcorporaties niet vindt wat hij zoekt of voor degene die te weinig tijd heeft om zelf fulltime te zoeken, is esteon.com een prima oplossing.

De site is tevens bekend van tv. Zo zijn ze geregeld te zien in uitzendingen van RTL4 en RTL5.

» Esteon Review

Mijn ervaring plaatsen