Esteon ervaringen en beoordelingen

Esteon.com helpt jou een ideale huurwoning te vinden. Je kunt hier een “woonprofiel” aanmaken en je wensen instellen en zo matched Esteon jou aan een geschikte huurwoning. Nooit meer slechte ervaringen met huurwoningen die helemaal niet bij je passen. Meer weten over Esteon.com? Hier kun je de meest recente beoordelingen lezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Esteon.com

Esteon.com is een huurplatform welke huurders en verhuurders met elkaar in contact brengt. Dit alles zonder stad en lande af te moeten gaan naar verschillende makelaars of woningcorporaties.

Verhuurders kunnen op de website hun woning aanmelden en huurders kunnen zich aanmelden als woningzoekende. De site heeft een gratis en een betaalde versie. Als je betaald (€ 19,95/90 dagen) kun je als woningzoekende een uitgebreid profiel aanmaken op basis van wat je woonwensen zijn, wordt er zo een huurwoning voor je gezocht. Je geeft de site opdracht om 90 dagen lang voor je te zoeken. Jouw zoekopdracht wordt gekoppeld aan alle binnenkomende huurwoningen. Zit er een match tussen, dan krijg ontvang je een alert. De gratis versie heeft uiteraard deze uitgebreide mogelijkheden niet waardoor het toch wat meer op eigen inzet aankomt.

Een aantal voordelen die deze site te bieden heeft: Je bent op deze site meteen op de hoogte van de nieuwste huurwoningen die voldoen aan jouw eisen, je kunt lid worden van de Esteon Club waarbij je leuke kortingen krijgt op inrichting en verhuizing, je bent snel in contact met de verhuurder.

Voor iemand die op zoek is naar een nieuwe huurwoning en bij de reguliere woningcorporaties niet vindt wat hij zoekt of voor degene die te weinig tijd heeft om zelf fulltime te zoeken, is esteon.com een prima oplossing.

De site is tevens bekend van tv. Zo zijn ze geregeld te zien in uitzendingen van RTL4 en RTL5.

Kamer gevonden

Ervaring van Vera, toegevoegd op 10 juli 2015

Als je opzoek ben naar een kamer dan moet je op deze site inschrijven weet niet of het geluk is maar had binnen een week een kamer...

Fijne dienst

Ervaring van Sandra, toegevoegd op 9 juli 2015

Ik heb mijn woning via Esteon gevonden na een lange zoektocht in Amsterdam. Fijn dat er mensen achter zitten die je kunnen helpen en geen robot. Ik zal het zeker aanraden.

Betrouwbaar en snel

Ervaring van Sander, toegevoegd op 2 juni 2015

Me woning gevonden via Esteon. Goede site en klantenservice een 10+. Niets op aan te merken. Me geld waard

Top

Ervaring van Leen, toegevoegd op 18 mei 2015

Erg tevreden over deze dienst

Werkt top!

Ervaring van Wouter, toegevoegd op 24 april 2015

Esteon is voor mij als woningzoekende een verademing vergeleken met de twee bekende woningsites. De site werkt snel, gemakkelijk en is overzichtelijk. Nieuwe woningen worden snel geplaatst, zodat ik ze direct kan beoordelen. Het systeem leert direct van mijn voorkeuren, want het aanbod verandert na elke beoordeling. Keep up the good wor guys!

Perfect!

Ervaring van Carla, toegevoegd op 21 april 2015

Via allerlei internetsites gezocht naar een geschikte woning. Veel sites waar je dagelijks moet checken of er iets nieuws bij is gekomen en ook nog woningen die wellicht al verhuurd zijn. Via esteon.com werd ik automatisch op de hoogte gehouden met de beste huizen. Allerlei woningen die precies hadden wat ik zocht! Daarnaast kon ik ook nog bij alle woningen een bezichtiging krijgen! Perfecte manier om een woning te zoeken.

Het werkt goed

Ervaring van Suzanne V, toegevoegd op 30 maart 2015

Goede ervaring met deze dienst. Matches klopte in begin niet maar dat lag aan mezelf. Heb de zoekopdracht volledig ingevuld en kwamen goede matches uit. Naar 3 bezichtigingen geweest en verder super. Uiteindelijk woning gevonden via esteon. Kan het iedereen aanraden en geld meer dan waard.

Super dienst!

Ervaring van Elise, toegevoegd op 10 maart 2015

Erg tevreden! Binnen een maand mijn woning gevonden. Goede service! Je moet wel een realistische zoekopdracht plaatsen op deze site.

» Esteon Review

Mijn ervaring plaatsen