Estivant ervaringen en beoordelingen

Vakanties voor eenoudergezinnen of voor singles: je kunt ze boeken bij Estivant.nl. Misschien heb je wel slechte ervaringen betreffende vakantieparken met veel kinderen of was je accommodatie niet afgestemd op jouw leefstijl. Niet bij Estivant! Hier kun je precies boeken wat je nodig hebt. Meer weten? Lees de beoordelingen hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Estivant

Op de website estivant.nl kun je zorgeloos eenouder vakanties boeken. Naast de eenouder vakanties verzorgt deze reisorganisatie ook reizen voor singles.

De website van de organisatie ziet er uitnodigend uit en is zeer gebruiksvriendelijk. Zo kun je meteen op de homepagina al zoeken in de reisbestemmingen waarna het boeken kinderspel is. Estivant.nl verzorgt reizen in vele landen ter wereld en je kunt er zowel voor de zomervakantie als wintersportvakantie boeken. Buiten deze vakanties heeft estivant.nl ook mogelijkheden voor de andere schoolvakanties.

De organisatie verzorgt reizen voor ouders met kinderen in 2 leeftijdscategoriën. Zo zijn er speciale arrangementen voor de onderbouw (groep 1 t/m 4) en voor de bovenbouw (groep 5 t/m 8). De activiteiten worden aangepast aan de leeftijd van je kind zodat ook de allerkleinsten de vakantie van hun leven hebben.

Je vakantie boeken doe je via de website maar dit kan ook telefonisch. Online is het zo gepiept, je kiest je reisbestemming en gaat via dit tabblad naar Data & Prijzen. Klik op de button "Reserveer nu" en volg de aangegeven stappen. Na voltooiing ontvang je de bevestiging per e-mail.

Het aanbetalen van je reservering dien je binnen 14 dagen te doen. De rest van het bedrag dien je uiterlijk 6 weken voor vertrek te voldoen.

Estivant.nl biedt ook aanvullende pakketten zoals het EstiFlex pakket, welke je wat meer mogelijkheden geeft voor de kleintjes. Naast dit pakket hebben ze ook het EstiVenture pakket, welke wat meet mogelijkheden biedt voor kinderen op de middelbare school. Ook bieden ze je verschillende mogelijkheden van vervoer. Voor een overzicht van de mogelijkheden, kijk op de site.

Estivant.nl is aangesloten bij het SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds zodat jij en je kleine, of misschien wel jij alleen, zorgeloos van de vakantie kunnen genieten.

Ervaring van Vincent en Sophie, toegevoegd op 8 september 2014

2 keer meegeweest samen met mijn dochter met Estivant vakanties, leuke groepen, en alles is tip top geregeld

Ervaring van W, toegevoegd op 8 september 2014

Afgelopen zomer met 2 zonen Estivant naar Frankrijk geweest. Jammer dat jullie geen reizen buiten Europa hebben.

» Estivant Review

Mijn ervaring plaatsen