De Europeesche verzekering ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over de Europeesche verzekering en lees wat andere klanten van dit bedrijf vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Europeesche autoverzekering

De Europeesche is onderdeel van ASR Nederland met een breed aanbod aan verzekeringen. Eén van die verzekeringen is de autoverzekering. De Europeesche heeft besloten om per 1 juli 2010 te stoppen met het aanbieden van een autoverzekering. De verzekeraar heeft ervoor gekozen om zich volledig te richten op verzekeringen voor vrije tijdsbesteding, zoals een reisverzekering, golfuitrustingverzekering, bruiloftverzekering of een bootverzekering. De autoverzekering is er dan niet meer bij de Europeesche, maar er zijn wel een aantal vergelijkbare verzekeringen, zoals de motor-, camper- en oldtimerverzekering.

In de tijd dat de autoverzekering van de Europeesche er nog wel was werd je gratis hulpverlening in Nederland en Europa aangeboden. Daarnaast werd je professionele bijstand via de Europeesche hulplijn geboden en kreeg je leuke extraatjes bij beperkte en volledige cascodekking. Er werd geen opzegtermijn gehanteerd en het was online opzegbaar. De autoverzekering was ook af te sluiten via onafhankelijke vergelijkingssites, zoals Independer en HoyHoy. Klantenbeoordelingen over de autoverzekering zijn op die websites nog steeds te vinden.

Ervaring van De Vries, toegevoegd op 15 september 2015

2 oldtimers verzekert, laagste prijs die ik kon vinden via internet.

Ervaring van Gregory, toegevoegd op 1 maart 2014

Meerdere verzekeringen lopen via de Europeesche, als ik een vraag heb krijg ik snel antwoord, schade snel uitgekeerd, keer beroofd in Barcelona.

» Europeesche autoverzekering review

Mijn ervaring plaatsen