Eventsbakery ervaringen en reviews

Lees ervaringen en recensies over Eventsbakery. Beoordelingen over bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes.

Mijn ervaring plaatsen

Over Eventsbakery

Op zoek naar een leuk evenement als bedrijfsuitje, vrijgezellenavond, familiedagactiviteit of gewoon met een aantal vrienden iets leuks doen? Eventsbakery.nl is er voor jou! Deze online aanbieder biedt u de leukste en meest uitdagende uitjes en regelt ze van top tot teen voor jou.

Wat dacht je van quads rijden, pokeravonden of antislipcursus? De meest uiteenlopende events zijn voor jou te regelen. De prijs-kwaliteit verhouding van de evenementen staan hoog aangeschreven door enthousiaste klanten.

Via de site kun je heel eenvoudig informatie vergaren over de activiteiten en gelijk boeken. Ook zijn er combinatiedeals mogelijk voor wanneer je meerdere activiteiten boekt. Wil je iets doen wat dicht in de buurt is? Dan kun je ook zoeken per locatie. Er zijn evenementen zowel in Nederland als in België.

Wanneer u nog vragen heeft over de activiteiten of mogelijkheden van eventsbakery.nl kunt u zowel online als telefonisch bij ze terecht en u wordt altijd professioneel geholpen.

airsoft

Ervaring van miranda , toegevoegd op 18 november 2017

voor mensen wie toevallig ook een prijs hebben gewonnen via de readshop voor airsoft of paintball.let goed op want je krijgt voor die prijs twv 229,50 met 75kogels maar eingelijk 2min airsoft,je moet dus flink bij kopen,en heb je dus eingelijk niets aan deze prijs,want je moet dan een ander arrangement kopen,en kan je deze bon dus niet gebruiken.beetje misleidend dus deze prijs

Gewoon niet zo uitdagend

Ervaring van Peter, toegevoegd op 22 augustus 2017

Highland games, locatie Moordrecht We waren daar voor een vrijgezellenfeest-onderdeel. The good: Leuk personeel dat hun best doet, en best wat verschillende onderdelen. The bad: Ze waren niet erg georganiseerd. Het eten liet lang op zich wachten en was gewoon duur. De activiteiten waren ok, maar niet bijzonder spannend, uitdagend, of leuk. Ze proberen het wel, maar het personeel kan gewoon niet zoveel uitrichten. Het mag dan wel highland games heten, maar de locatie is een klein stukje kale grond tussen snelwegen in. Highway Games is een betere benaming wat dat betreft.

Ervaring van Claudia en Rene, toegevoegd op 11 maart 2015

Het bedrijfsuitjes was zeer geslaagd, iedereen was enthousiast, volgend jaar komen we weer bij jullie terug.

Ervaring van Justin, toegevoegd op 1 september 2014

Paintballen boogschieten was superleuk met ons voetbalteam, het eten was ook prima verzorgd.

» Eventsbakery Review

Mijn ervaring plaatsen