Expedia.nl ervaringen en beoordelingen

Expedia.nl is tegenwoordig de website waar we graag online een boeking doen. Waarom zouden we nog naar het reisbureau gaan als we online veel voordeliger uit zijn? Schrijf jouw ervaringen en beoordelingen online op en deel ze met de rest van de wereld.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Expedia.nl

Expedia wil het de klant bovenaan de pagina meteen makkelijk maken door een uitgebreide zoekoptie. Vervolgens zijn er verschillende aanbiedingen en services te vinden op de site. Allemaal middels een zeer strakke en goed uitziende interface. Pas onder de aanbiedingen komt er een stuk met de nodige informatie. Dit informeert de klant meteen goed over de verschillende begrippen die verder op de website terug te vinden zijn.

Afbeeldingen
Op de website wordt de klant vaak eerst lekker gemaakt met de nodige plaatjes om daarna informatie te geven. Dit werkt erg fijn, omdat je hierdoor meteen enthousiast wordt van een vakantiehuis of hotel en je daarna snel door wil lezen over die bestemming.

Groot aanbod
Na wat rondkijken op de site merk je dat het aanbod van de website echt zeer groot is. Voor alle bestemmingen zijn er vaak een veelvoud aan hotels beschikbaar. Dit zorgt er onder meer voor dat er voor elke klant wel iets tussen moet zitten en dat er mooie aanbiedingen zijn.

» Expedia.nl Review

Mijn ervaring plaatsen