Expresswear ervaringen en beoordelingen

Met de kleding van de online merkkleding webwinkel Expresswear loop jij er altijd hip bij. Merken zoals Jack & Jones en Vero Moda kun je hier vinden. Wat voor kleding je ook nodig hebt: je kunt het bij deze webwinkel gemakkelijk vinden. Weten wat de rest van Nederland vind? Bekijk de beoordelingen en ervaringen hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Expresswear

expresswear.nl is een online webwinkel waar je merkkleding kan kopen aan lage prijzen.

De collecties die Express Wear aanbiedt zijn zeer uiteenlopend en divers. Zo vind je er bijvoorbeeld merkkleding van Jack & Jones, G-star, Only, Petrol, EDC Men, Superdry... Je kan er kleding kopen voor zowel dames als heren. In de rubriek sales vind je veel afgeprijsde artikelen. Zo kan je nog meer koopjes op de kop tikken.

Express Wear is meer dan geslaagd op de opgelegde regels door het Webwinkel Keurmerk. Ze hebben een certificaat gekregen wat eigenlijk wilt zeggen dat de consument een garantie heeft, en te maken heeft met een betrouwbare en professionele webwinkel.

Elke bestelling met een waarde van meer dan 75,00 euro zal gratis verzonden worden door Express Wear. Je krijgt een track en trace code, maar ook een kleine attentie! Binnen enkele werkdagen mag jij het pakketje bij jou thuis verwachten.

Als je vragen hebt dan staat de klantendienst van Express Wear voor je klaar. Zij zijn te bereiken via e-mail, het online contactformulier of telefonisch.

Ervaring van Nienke, toegevoegd op 10 december 2014

Ken deze winkel uit Winterswijk en bestel weleens online. Snelle verzending

Ervaring van Esther het Hart, toegevoegd op 8 april 2014

Goede merken en soms leuke koopjes

» Expresswear Review

Mijn ervaring plaatsen